02177355340 - 02177358665 info@t-dco.ir
برشتوک شکلاتی
برشتوک شکلاتی

برشتوک شکلاتی

شیرینی بدون فر

 

برشتوک یک شیرینی خشک تهیه با شده با آرد نخودچی است. این شیرینی بسیار خوش طعم و تهیه آن خیلی ساده است. شما می‌توانید این شیرینی را یا باپودر پسته و یا با ترایفل تزئین کنید و از طعم رویایی آن همراه با یک لیوان چای  لذت ببرید.

 

📝موادلازم:

 

·       ۳۰۰ گرم آرد نخودچی

·       ۲۰۰گرم کره

·       ۱۵۰ گرم پودر شکر

·       ۱قاشق غذاخوری پودر هل

·       ۱۰۰ گرم شکلات تخته‌ای خردشده

·       ۲ ق غ پودر پسته

    

📝روش تهیه

در صورتی که از قالب سیلیکونی استفاده می‌کنید، شکلات را درظرف مناسب بریزید و ظرف را روی کتری در حال جوش قرار دهید تا شکلات آب شود. بعد از شکلات آب شده کف قالب‌هابریزید (به اندازه یک قاشق چای‌خوری) و قالب را در یخچال قرار دهید تا شکلات سفت شود.آرد را در ظرف مناسب بریزید و روی حرارت خیلی کم به مدت15 دقیقه تفت دهید. بعد حرارت را خاموش کنید و پودر هل را اضافه کنید.کره را روی حرارت خیلی کم ذوب کنید. بعدآرد نخودچی را در کره ذوب شده الک کنید و کاملا موادرا مخلوط کنید. بعد حرارت را خاموش کنید و پنجدقیقه اجازه دهید حرارت مواد کم شود.پودر شکر را اضافه کنید و موادرا کاملا مخلوط کنید. اگرمواد خیلی سفت بود مقداری کره آب شده اضافه کنید.در قالب سیلیکونی که شکلات ریخته بودید، از مخلوط آرد نخودچی بریزید و قالب راروی میز چندضربه بزنید تا اگر بین مواد فضای خالی هست، ازبین برود. بعدباقاشق فشرده کنید.حالا قالب رابه مدت 7 تا 8 ساعت در یخچال بگذارید تا مواد سرد و سفت شوند.اگر از قالب سیلیکونی استفاده نمی‌کنید، یکظرف مستطیلی به ارتفاع 1 تا 1.5 سانت را انتخاب کنید و کف آن راکاغذ روغنی بندازید.بعد مخلوط آرد نخودچی را روی کاغذ روغنی بریزیدو روی مواد یک کاغذ روغنی دیگر قراردهید. بعد مواد را بین دو کاغذ پهن کنید. ظرفرا به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید.سپس به اشکال دلخواه برش بزنید و روی آن پودر پسته بریزید. مواد را به مدت چند ساعت دیگر دریخچال قرار دهید.بعد که ازیخچال بیرون آوردید به آرامی ازقالب بیرون آورده ونوش جان کنید.