02177355340 - 02177358665 info@t-dco.ir
شیرینی دانمارکی
شیرینی دانمارکی

شیرینی دانمارکی

ویژه عید

 

مواد لازم :

·       شیر ولرم یک لیوان ومایه خمیر یک ونیم قاشق غذاخوری

·       روغن مایع نصف لیوان

·       تخم مرغ دوعدد

·       شکر نصف لیوان

·       وانیل نصف قاشق جایخوری

·       زعفران یک قاشق غذاخوری دلخواه

·       آرد حدود 4تا پنج لیوان الک شده

#کرم وانیلی وشهد که من ازشهد بامیه  استفاده کردم و مقداری کنجد

طرز تهیه

نصف ا لیوان شیر  ولرم رو با یک قاشق از شکر ومایه خمیر مخلوط وربع ساعت استراحت بدین تا پف کنه .

بقیه شیر وروغن وشکر وتخم مرغ و وانیل را مخلوط کنید ودر صورت تمایل زعفران و بعد آرد را کم کم اضافه و مخلوط کنید تا خمیری لطیف ونرم بدون چسبندگی بدست بیاد میزان آرد بستگی به حجم تخم مرغ وجنس آرد داره .بعد خمیر را استراحت بدین بمدت 45دقیقه تا 1ساعت تا حجمش دوبرابر بشه. بعد خمیر رو دوقسمت کنید وسطح کار را کمی آرد پاشی وخمیر رابه قطر نیم سانت بازو اطرافش را مرتب کنید واز کرم روی خمیر ریخته و بالیسک روی سطح خمیر صاف کنید.(۱ سانت ازهرطرف خالی بمونه) خمیر روازدوطرف به سمت وسط تا کنید وبرشهای به اندازه دلخواه بزنید وتوی سینی کاغذ روغنی بذارید نیاز به چرب کردن نداره با فاصله شیرینی را بچینید و مجددا بیست دقیقه استراحت بدین وبعد یه زرده ودو قاشق شیر و زعفران را مخلوط وروی شیرینی بمالید و کنجد یا پودرپسته بپاشید ودر فری که از قبل با دمای 180درجه گرم شده بمدت 20 دقیقه همین که زیر شیرینی طلایی شد کافیه بیشتربمونه می سوزه .درآخر چند دقیقه روی شیرینی را گریل کنید تا طلایی بشه وبعدازبیرون آوردن ازفر شیرینی داغ رو با شهد رومال کنید.( دلخواه) وقتی شیرینی سرد شد توی ظرف منتقل کنید.

 

کرم وانیلی دانمارکی

مواد لازم برای تهیه کرم :

·       شیر :یک پیمانه

·       شکر :2سوم پیمانه

·       وانیل : 1دوم ق چ خ

·       آرد : 6ق غ خوری

 شکر وآرد و شیر رو مخلوط کرده و روی حرارت خیلی کم هم میزنیم تا غلیظ بشه حواستون باشه گلوله نشه و در آخر وانیل رو اضافه کرده وهم می زنیم وازروی شعله برمی داریم.

حرف آخر؛من  بعد از پخت دانمارکی ها داغ داغ روی آنها شربت ریختم اینطوری هم براق و خوشرنگتره و هم خوشمزه تر میتونید از عسل رقیق شده هم  استفاده کنید.