02177355340 - 02177358665 info@t-dco.ir
شیرینی زعفرانی
شیرینی زعفرانی

شیرینی زعفرانی

ویژه عید 

 

آرد شیرینی پزی ۲۵۰ گرم

کره ۱۲۵ گرم

پودر قند ۱۰۰ گرم

زرده تخم مرغ ۱ عدد

زعفران دم کرده غلیظ۲ تا ۳ ق غ

وانیل کمی ( اندازه مواد رو حتما باید وزن کنید)

  

  روش تهیه:

 

کره رو ازقبل بیرون بذارید تا هم دمای محیط بشه ، کره رو باهمزن میزنیم تا از هم باز بشه ، پودر قند رو هم اضافه کرده و هم میزنیم، زرده تخم مرغ و وانیل رو اضافه کرده و میزنیم تاکرم رنگ وشفاف بشه رنگش ، آرد رو کم کم الک میکنیم و اضافه کرده هم میزنیم، زعفران رو هم اضافه کرده و با لیسک مخلوط میکنیم ، درآخر خمیر رو با نوک انگشت کمی ورز میدیم که خمیر به دست نچسبه، خیلی ورز ندید که به روغن بیفته،‌اگه خمیر چسبنده بود خیلی کم آرد اضافه کنید ، بعداز اینکه خمیر آماده شد میتونید خمیر رو حدود ۱ سانت با وردنه باز کنید و کاتر بزنید یا می تونید گلوله کنید و مُهر بزنید، خمیر احتیاج به استراحت هم نداره ،داخل سینی فر کاغذ روغنی میندازیم و شیرینی هارو با فاصله هم میزاریم و داخل فر از قبل گرم شده بادمای ۱۲۰ درجهسانتی گراد بهمدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه ، خیلی کم زیرش تغییررنگ داد کافیه ، و تا زمان خنک شدن شیرینی اصلا دست نزنید چون پودر میشه ... از رنگ زعفران اصلا استفاده نکنید... این شیرینی خیلی راحت آماده میشه و طعم خوبی داره و میتونید تو یک ساعت آماده کنید.

🌸نکته:توی بعضی دستورها ازنشاسته ذرت هم استفاده شده .میتونید ۱ تا ۲ ق غ آرد را بردارید وبجاش همون مقدارنشاسته ذرت بذارین .نشاسته انسجام خمیر روبیشتر میکنه.

🌹عید درمیزنه...