شیرینی زعفرانی
ویژه عید
آرد شیرینی پزی ۲۵۰ گرم
کره ۱۲۵ گرم
پودر قند ۱۰۰ گرم
زرده تخم مرغ ۱ عدد
زعفران دم کرده غلیظ۲ تا ۳ ق غ
وانیل کمی ( اندازه مواد رو حتما باید وزن کنید)
✏️روش تهیه:
کره رو ازقبل بیرون بذارید تا هم دمای محیط بشه ، کره رو باهمزن میزنیم تا از هم باز بشه ، پودر قند رو هم اضافه کرده و هم میزنیم، زرده تخم مرغ و وانیل رو اضافه کرده و میزنیم تاکرم رنگ وشفاف بشه رنگش ، آرد رو کم کم الک میکنیم و اضافه کرده هم میزنیم، زعفران رو هم اضافه کرده و با لیسک مخلوط میکنیم ، درآخر خمیر رو با نوک انگشت کمی ورز میدیم که خمیر به دست نچسبه، خیلی ورز ندید که به روغن بیفته،اگه خمیر چسبنده بود خیلی کم آرد اضافه کنید ، بعداز اینکه خمیر آماده شد میتونید خمیر رو حدود ۱ سانت با وردنه باز کنید و کاتر بزنید یا می تونید گلوله کنید و مُهر بزنید، خمیر احتیاج به استراحت هم نداره ،داخل سینی فر کاغذ روغنی میندازیم و شیرینی هارو با فاصله هم میزاریم و داخل فر از قبل گرم شده بادمای ۱۲۰ درجهسانتی گراد بهمدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه ، خیلی کم زیرش تغییررنگ داد کافیه ، و تا زمان خنک شدن شیرینی اصلا دست نزنید چون پودر میشه ... از رنگ زعفران اصلا استفاده نکنید... این شیرینی خیلی راحت آماده میشه و طعم خوبی داره و میتونید تو یک ساعت آماده کنید.
🌸نکته:توی بعضی دستورها ازنشاسته ذرت هم استفاده شده .میتونید ۱ تا ۲ ق غ آرد را بردارید وبجاش همون مقدارنشاسته ذرت بذارین .نشاسته انسجام خمیر روبیشتر میکنه.
🌹عید درمیزنه...