کیک باقلوا نارگيلى
مواد لازم برای8 نفر
· تخم مرغ ۴ عدد
· شکر ۱ پیمانه
· پودر نارگیل ۲ پیمانه
· روغن ۳/۴ پیمانه
· آرد ۱ پیمانه
· وانیل ۱/۴ قاشق چ
· بیکینگ پودر ۱ قاشقچ
· پودر هل ۱/۲ قاشق چ
مواد لازم برای شربت
· ۱لیوان شکر
· ۱لیوان اب
· ۱/۴لیوانگلاب
· کمی هل
· تمام مواد را روی حرارت گذاشته تا شکر دراب حل بشه
طرز تهیه
تخم مرغ هارا بههمراه شکر به مدت ۵ دقیقه با همزن برقی هم میزنیم تا کاملاکشدار و سفید رنگ شودوانیلرا اضافه میکنیم وکمی هم میزنیم پودر نارگیل و روغن را به مواد اضافه کرده وبه قدریهم میزنیم تا پودر نارگیل کاملا مخلوط شوددر انتها آرد و بکینگ و پودر هل را سه بارالک کرده و به مواد اضافه میکنیم و هم میزنیممواد را در ظرف مورد نظر ریخته و به مدت۴۵ دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار میدهیم تا کاملا طلاییشودبعد از پخت ۵ دقیقه به کیک استراحت داده و برش میدهیم بنا بر ذائقه خود به آن مقدارکمی شربت (آب و شکر و گلاب)غلیظ اضافه میکنیم