02177355340 - 02177358665 info@t-dco.ir
کیک باقلوا نارگيلى
کیک باقلوا نارگيلى

کیک باقلوا نارگيلى

 

مواد لازم برای8 نفر

·       تخم مرغ  ۴ عدد

·       شکر  ۱ پیمانه

·       پودر نارگیل  ۲ پیمانه

·       روغن  ۳/۴ پیمانه

·       آرد  ۱ پیمانه

·       وانیل‏  ۱/۴ قاشق چ

·       بیکینگ پودر  ۱ قاشقچ

·       پودر هل  ۱/۲ قاشق چ

 

مواد لازم برای شربت

·       ۱لیوان شکر

·       ۱لیوان اب

·       ۱/۴لیوان‌گلاب

·       کمی هل

·       تمام مواد را روی حرارت گذاشته تا شکر دراب حل بشه

طرز تهیه

تخم مرغ هارا بههمراه شکر به مدت ۵ دقیقه با همزن برقی هم میزنیم تا کاملاکشدار و سفید رنگ شودوانیلرا اضافه میکنیم وکمی هم میزنیم پودر نارگیل و روغن را به مواد اضافه کرده وبه قدریهم میزنیم تا پودر نارگیل کاملا مخلوط شوددر انتها آرد و بکینگ و پودر هل را سه بارالک کرده و به مواد اضافه میکنیم و هم میزنیممواد را در ظرف مورد نظر ریخته و به مدت۴۵ دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار میدهیم تا کاملا طلاییشودبعد از پخت ۵ دقیقه به کیک استراحت داده و برش میدهیم بنا بر ذائقه خود به آن مقدارکمی شربت (آب و شکر و گلاب)غلیظ اضافه میکنیم