02177355340 - 02177358665 info@t-dco.ir
شیرینی نارگیلی
شیرینی نارگیلی

شیرینی نارگیلی

 

👇مواد لازم :

·       نصف لیوان خامه صبحانه

·       نصف لیوان پودر قند

·       2 لیوان پودر نارگیل

·       1 پاکت بیسکوییت کرم دار

 

🌸برای کاورشیرینی

 

یک لیوان شکلات تختهای خردشده

کمی پودر پسته

 

🌸طرز تهیه :

خامه و پودر قندرا داخل ظرفی بریزید و بایک چنگال خوب هم بزنید. سپس پودر نارگیل را اضافه کنید و بادست چرب شده ورز بدین.سفتی مواد رو کنترل کنید، ممکنه مقدار پودر نارگیل یک قاشق کمو یا زیاد بشه. وقتی قابل شکل دادن شد یعنی مایه شیرینی آماده اس.از مایه تکه های کوچکیبردارید و گرد کنید.بیسکویت کرم دار را از وسط نصف کنید.توپک نارگیلی رو روی قسمت کرمدار بیسکوییت بچسبونید و روی توپک رو صاف کنید.تمام مواد را به این شکل آماده کنیدوبرای یه ساعت توی یخچال بذارین تا منسجم بشه.شکلات را به روش بن ماری آب کنید. توپکها را آروم در شکلات سپس در پودر پسته بزنید. میتونید به جای پودر پسته از فندق یامغزهای دیگه استفاده کنید.می تونید باشکلات سفید آب شده تزیین کنید.با این مقدار موادیک بشقاب پر می شه.اگر میخواهید مقدار بیشتری درست کنید می توانید مقدار مواد را دوبرابر کنید.داخل ظرف دربسته و در یخچال یک هفته موندگاری داره.

😍عید آمد وعید آمد