قرابیه پسته ای ترکدار
ویژه عید
موادلازم:
· نشاسته ذرت چهار ق غ
· پودرقند شش ق غ
· بکینگ پودر نصف ق چ
· زرده تخم مرغ یک عدد
· روغن صاف دویست و سیگرم یا یک لیوان فرانسوی یا دویست و پنجاه گرم کره
· آرد شیرینی الک کرده حدودا ۳_۲ لیوان
👇شروع👇
همه مواد به غیراز آرد رو باهم مخلوط می کنیم وخوب هم میزنیم. بعد آرد رو کم کم اضافه میکنیم و ابتدابانوک انگشتان هم میزنیم تا مثل خرده نون بشه بعدآروم ورز میدیم تا زمانی که خمیر نرمی درست بشه که بدست نمیچسبه.بعداز خمیر گلوله هایی کوچکتر از گردوبردارید و گرد کنید و داخل سینی که کاغذ روغنی گذاشتین با فاصله بچینید چون بعد پخت پهن میشن بعد با قاشق خیلی آروم فشار بدین تاصاف و ترک دار بشن بعد داخل قابلمه که از قبل گرمکردیم (فردست ساز )میذاریم حدودا بیست دقیقه بمونه تازیر شیرینیا طلایی بشه اگر خواستین توی فر بذارید بیست دقیقه با حرارت ۱۷۰ درجه 🌸نکته مهم:
بعد از پخت تا۳_۲ساعت اصلا به شیرینیا دست نزنید چون پودر میشن بعد از سرد شدن با شکلات شیریبن ماری شده و پسته خرد شده تزیین میکنیم .