شیرینی پرتقالی 🍊
ویژه عید
· مواد لازم: (میتونید مواد رو دوبرابر کنید)
· مخلوط روغن جامد و کره یا مارگارین ۷۵ گرم
· پودر قند ۵۰ گرم
· آرد ۱۲۰ گرم
· زرده تخم مرغ ۱ عدد
· رنده پوست پرتقال یک ق چ
· اسانس پرتقال ۳_۲قطره
· برای رومال: زرده تخممرغ+ کمی زعفران
روش تهیه:
ابتدا ترکیب کره و روغن جامد را با پودر قند ۵ دقیقه هم بزنید تا کرم رنگ و سبک بشه.زرده تخم مرغ ورنده پوست پرتقال و اسانس رو اضافه کرده و یک دقیقه هم بزنید تا کاملا یک دست بشه.آرد را الک کرده و کم کم اضافه کرده و با لیسک مخلوط کنید تا خمیر نرمی بدست بیاد ( همینکه خمیر در ظرف جمع شد مخلوط نکنید چون به روغن میفته و شیرینی تون خشک میشه)خمیر روتوی نایلون گذاشته و یک ساعت در یخچال استراحت دهید بعد از استراحت خمیر را بین کاغذ روغنی یا نایلون باز کرده و با کاتر کوچیک قالب بزنید و توی سینی فر که کاغذ روغنی انداختین بچینید.روشون رو رومال کنید و با دمای ۱۷۵ درجه در فر از قبل گرم شده به مدت ۱۵ دقیقه بپزید.بعد از خنک شدن با کمی شکلات مایع و رنده پوست پرتقال تزیین کنید.عطر و طعم شبی نظیره حتما امتحان کنید 👌