حلواکنجدی
· کنجد خام یک پیمانه
· شکر 3 ق غ
· عسل 3 ق غ
· پودر نارگیل 2 ق غ
· در صورت دلخواه خلال پسته و خلال بادام استفاده کردم + کمی پودر نارگیل برای رویه (میتونید حذفش کنید)
شروع👇
کنجدها روتوی تابه باشعله کم تفت بدیدتا بوی خوش اون ها بلند بشه. بعد زیرش رو خاموش کنید.عسل وشکر رو تویه تابه دیگه بریزید و با حرارت کم بذارید تا ذوب بشن بعد کنجد و پودر نارگیل رو اضافه وخوب هم بزنید.میتونید از مغزهایی که داریدتوش هم بریزید الان.کم کم می بینید که مواد وسط ظرف جمع میشه.نکته:قبل از اینکه کامل جمع بشه کمی بچشید،اگه شیرین تر دوست دارید یک ق پودر قند اضافه کنید.کف یه ظرف پیرکس یا قالب رو با برس چرب کنید.من کف قالب گردبیست سانتی رو فویل انداختم و روی فویل روبا برس چرب کردم.
بعد مواد رو بریزیدو روش رو صاف کنید.میتونید از پشت قاشق چربشده و یا از یه گوشتکوب کمک بگیرید.اگه خواستین روی مواد رومغزی بریزید کمی عسل بابرس روش بمالید تا چسبندگی لازم رو داشته باشه بعد مغزی بریزید. من خلال بادام و پسته و کمی پودر نارگیل ریختم. نیم ساعت در دمای محیط بمونه بعد با چاقوی اره ای برش بدین.