شیرینی ملکه بادام
شیرینی برشی
این شیرینی بسیارخوش عطر و طعم هست . درست کردنش هم خیلی راحته بدون فر و با تابه دوطرفه هم عالی میشه.
موادلازم:
· آرد 375 گرم ( حدودسه پیمانه )
· _پودر قند 125 گرم(یک پیمانه) .... روغن جامد یا کره 170 گرم(تقریبا سه چهارم پیمانه
· میشه از هر دو با هم استفاده کردم .صد گرم کره ) ....
· تخم مرغ 2 عدد......
· پودر هل نصف ق چ .
· خامه صبحانه 50 گرم( دو ق غ سر پر تقریبا )....
· بکینگ پودر نصف ق چ
💛مواد رویه:
· عسل 200 گرم ( حدودهفت الی هشت ق غ) ....
· خلال بادام 200 گرم( یک و نیم لیوان فرانسوی تقریبا) ....
· کره 75 گرم.......
· خامه 50 گرم.....
· شکر 100 گرم ( حدودچهار ق غ ) ....
· زعفران دمکرده غلیظ 1 ق غ
✏️روش پخت:
آرد و هل و بیکینگپودر را با هم مخلوط کنید و سه بار الک کنید. پودر قند و کره ( میتونید نصف کره و نصف روغن جامد بریزین ) را با همزن برقی هم بزنیدتا پودر قند به خورد روغن برود .تخم مرغها را دونه دونه اضافه کرده و چندثانیه هم بزنید بعدش خامه را اضافه کنید و فقط در حد مخلوط شدن هم بزنید. مخلوط آرد را قاشق قاشق اضافه کنید و با همزن برقی هم بزنید تا خمیر لطیفی بدست آید .
قالبی با سایز ۳۰ در ۴۰ را انتخاب کنید کاغذ روغنی بیاندازید طوری که لبه های قالب را هم کاغذ بپوشاند. خمیر را در قالب بریزید و صاف کنید فر را از یک ربع قبل روی حرارت ۱۸۰ درجه روشن کنید و قالب را در طبقه وسط فر گرم بگذارید و یک ربع زمان دهید تا خمیر پخته شود. دراین فاصله مواد رویه را درست کنید . همه مواد را با هم در قابلمه بریزید و روی حرارت بذارید و مدام هم بزنید و پنج دقیقه بذارین بجوشه مراقب باشین که نسوزه بعد حرارت راخاموش کنید بعد از یک ربع که خمیر پخت وقتی هنوز داغه مواد رویه را روی خمیر پخته بریزید و صاف و یک دست کنید و دوباره قالب را برای نیم ساعت در طبقه بالای فر بگذارید تا رویه شیرینی پخته وکاراملی بشه. بعد از اتمام پخت سینی را از فر خارج کنید تا کمی سرد بشعه وقتی از فر درمیارین هنوز حالت خیسی داره کاملا طبیعی هست وقتی سرد بشه سفت میشه. درآخرین مرحله به آرامی شیرینی را باچاقوی اره ای برش بزنید وتوی ظرف خوشگل بچینید .
💕تمام