شیرینی نارگیلی
ویژه عید
برای این شیرینی خوشمزه حتما باید اندازه ها به گرم باشه نه پیمانه چون حساسه.
مــــــــــ👇ــــــــــواد:
· سفیده تخم مرغ : ۱۲۵ گرم
· پودر نارگیل چرب : ۱۲۰ گرم
· شکر : ۲۵۰ گرم
· روغن مایع : ۷۵ گرم
· آب لیمو ترش : نصف قاشق چایخوری
· وانیل : نوک قاشق چایخوری
تــــــــــهــــــــــ👇ــــــــیـــــه:
پودر نارگیل،شکر،نصف سفیده تخم مرغ و نصف روغن مایع رو با هم مخلوط کرده و دو بار از چرخ گوشت رد کردم(میتونید داخل غذا ساز هم بریزید و خوب هم بزنید) اگه با چرخ گوشت باشه بهتره حالا مواد رو داخل تابه(یا قابلمه) کوچکی ریخته و روی حرارت خیلی کم بذارید و با قاشق بمدت ۳ دقیقه مرتب هم بزنید تا شکر ذوب بشه. مواظب باشید مرتب هم بزنید که سفیده نبنده(این مرحله خیلی مهمه که نباید مواد بجوشه یا زیاد داغ بشه فقط شکر ذوب بشه کافیه مواد رو بین دو انگشت فشار بدین زبری شکر نباید حس بشه)حرارت رو خاموش کنید و بقیه سفیده،روغن،آبلیمو و وانیل را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. دوباره روی حرارت خیلی کم بذارید و بمدت ۵ دقیقه مدام هم بزنید تا مواد یک دست بشه(در این مرحله باید داغی مواد احساس بشه مواظب باشید نبایدمواد بجوشه) حرارت رو خاموش کنید و مواد رو در دمای محیط قرار داده تا کاملا خنک بشه.مایه شیرینی را داخل قیف یکبار مصرف بریزید و داخل سینی به فاصله از مواد پایپ کنیدو کمی پودر پسته روی شیرینی ها بریزید و داخل فر که از قبل گرم کردم با درجه حرارت۱۷۰ قرار بدین تا موقعی که روی شیرینی ها ترک بخوره و زیرشون طلایی بشا، تا شیرینیها کامل خنک نشن اصلا بهشون دست نزنید.
🌸نکته ها:
حتما باید از شکر دانه ریز و پودر نارگیل پرچرب استفاده کنید.آب لیمو ترش برای حفظ رنگ شیرینی و براق شدن شیرینیه
🌸🌸نکته خیلی مهم:
مرحله داغ زدن خیلی مهمه اگر زیاد روی حرارت بمونه شیرینی بیش از حد پهن میشه و پف نمیکنه اگه کم داغ بزنید شیرینی توی فر خشک میشه و حالت خمیری میشه.
☺عیدتون شیرین