02177355340 - 02177358665 info@t-dco.ir
دسرعربی
دسرعربی

دسرعربی

دسری فوق العاده خوشمزه وساده

 

موادلازم:

·      نان تست :۶ عدد

·      نشاسته ذرت ۵ ق غ

·      شکر :۵ تا۶ ق غ

·      شیر:۲ لیوان

·      خامه صد گرم (نصف پاکت خامه صورتی)

·      گلاب ۳ ق غ

 

🌺برای شربت:

·      شکر یک لیوان

·      آب نصف لیوان

·      گلاب یک سوم لیوان

·      آبلیمو یک ق م

·      زعفران دم کرده یک ق غ

·      عسل دو ق غ (عسل رو میتونید حذف کنید)

·      پسته خردشده: دوق غ

 

  طرز تهیه :

ابتدا شربت روتهیه کنید:

شکر و آب وگلاب رو مخلوط کنید و روی شعله بذارید تا بجوشه.

🌺نکته مهم:

برای تهیه هرنوع شربت در حین جوشیدن موادروهم نزنید چون شکرک میزنه.بعد از اینکه شربت غلیظ شد، آبلیمو و زعفران رو اضافه کنید بهم بزنیدوشعله روخاموش کنید. در دستور اصلی زعفران نیست.نان ها رو ریز خرد کنید. داخل تابه بریزید و بذارید روی شعله ملایم گازوتفت بدین تا نون ها کاملا برشته بشه.بجای تابه میتونید داخل سینی فر بریزید و در فر با حرارت 180 درجه تا نون ها برشته و خشک بشه.

میتونید نونها رو پودرکنید یعنی بصورت کامل بگذارید تست بشه بعد داخل غذاساز تا پودر بشه.

برای تهیه فرنی شکر ونشاسته ذرت رو مخلوط کنید.اگه اینکار رو نکنید بعد از اضافه کردن شیر نشاسته گلوله میشه.شیر و خامه رو اضافه کنید.روی حرارت بذارید و مدام هم بزنید، البته باید شعله خیلی کم باشه تا نشاسته کاملا پخته بشه.بعد از اینکه فرنی غلیظ شد گلاب رو اضافه کنید.فرنی خیلی زیاد نباید غلیظ بشه چون بعد از اینکه خنک بشه غلظتش بیشتر میشه.نونها روبین ظرفهای سرو تقسیم کنید. از شربت داغ رو روی نونها بریزین، تو اینکار دست و دلبازباشید نونها حسابی باید با شربت خیس بشه.  اگه نونها رو پودر کردید باز نونها رو توی ظرف بریزید و با پشت قاشق صاف کنید و روش شربتبریزین.فرنی رو روی نونها بریزید.میتونید در ظرفهای تک نفره مثل من درست کنید، یا اینکهدر یک ظرف بزرگ این دسر رو درست کنید.روی ظرفتون سلفون بکشید و روی سلفون رو با چنگال چند تا سوراخ کنید. سلفون میکشیم تا روی فرنی خشک نشه و سلفون رو سوراخ میکنیم تا فرنی عرق نکنه و روش خیس نشه.این دسر روز بعدش که نونها حسابی شربت رو جذب کردند خوشمزه تر میشه.واسه صبحانه هم خیلی خوبه روی این دسرمعمولا با بادام، و پسته خردشده شده وغنچه های گل محمدی تزیین میشه.در بعضی از دستور ها بجای گلاب از عرق بهار نارنج استفاده میشه و روی دسر هم با مربای بهار نارنج تزیین میشه.