02177355340 - 02177358665 info@t-dco.ir
نان صبحانه
نان صبحانه

🌹سلام عزیزان

صبح دوشنبه تون بخیرامروزبایه دستورعالی خدمتتون هستیم.

یه  نان خوشمزه با ارده وگردو

  مواد برای نان

·       خمیر مایه فوری یک ق غ

·       شکر دو ق غ

·       روغن مایع نصف پیمانه(سر خالی)

·       آرد حدود سه پیمانه

·       شیر یک پیمانه

  موادمیانی:

·       ارده:نصف پیمانه

·       شکر :سه ق غ

·       گردوی خردشده : سه ق غ

·       کنجد برای تزیین :کمی

 

     📝روش تهیه:

شیر رو کمی گرم میکنیم و یک قاشق از شکر و خمیر مایه رو در اون حل میکنیم در اون رو میذاریم تا ده دقیقه تاکف کنه و عمل بیاد. مابقی شکر و روغن مایع و خمیر مایه عمل اومده رو با هم مخلوط میکنیم  و آرد الک شده رو کم کم اضافه میکنیم وبهم می زنیم تا خمیر لطیفی بدست بیاد که بدست نمی چسبه. خمیر رو در ظرف چرب شده میذاریم و روی اون رو پوشانده ، حدود دو ساعت تا حجم خمیر دوبرابر بشه .بعدباکمی ورز دادن ابتداپف خمیر رو می گیریم وبعد خمیر رو به پنج قسمت تقسیم میکنیم .گلوله ها رو با وردنه به صورتیک بیضی باریک و بلند صاف میکنیم و از مواد میانی که توی یه کاسه خوب مخلوط کردیم ؛برایهر نان دو قاشق غذاخوری  میمالیم و خمیر رو رول میکنیم و در آخربه شکل حلزونی جمع میکنیم .خمیرهای آماده رودوباره ۱۰ دقیقه استراحت میدیم ، بعد روی اونها مخلوطی از زرده تخم مرغ ، زعفران و کره آب شده میمالیم وکنجد یا سیاه دانه می پاشیم و در فری که بیست دقیقه قبل در دمای صد و هشتاد درجه گرم کردیم قرارمیدیم .زمان پخت کمتر از سی دقیقه و به اندازه ای که روی نانها طلایی بشه.