شیرینی نارگیل سوخته
شیرینی عید
شاید علت نامگذاریشیرینی نارگیل سوخته استفاده از نارگیل برشته و تفت داده شده است که باعث ترد وکرانچیشدن شیرینی میشه. coconut burned یه شیرینی هیجان انگیز برای نوروزو یا یه عصرانه متفاوت در کنار چای می تونه باشه.
مواد👇اولیه:
· نارگیل تست شده( بوداده): ۸۰گرم برای خمیر+ ۵۰ گرم برای تزیین
· پودرشکر : ۸۰ گرم
· آرد : ۲۷۰ گرم
· کره : ۱۵۰ گرم
· تخم مرغ: ۱ عدد
· وانیل : نوک ق چ
· شکلات تخته ای خردشده : ۱۰۰ گرم
· اسانس نارگیل : ۱/۲ ق چ
👩🍳طرز تهیه :
ابتدا پودر نارگیل را داخل تابه ای ریخته روی حرارت ملایم مرتب هم بزنید تاتست شده و طلایی رنگ بشه. هم زدن مرتب نارگیل ها باعث یکدست رنگ گرفتن اون میشه. بهترهپودر نارگیلی تهیه کنید که چرب باشه. پس از تست شدن فوری تو ظرف دیگه بریزید تا بیشاز اندازه تغییر رنگ نده و کاملاً خنک بشه.کره را خرد کرده و همراه پودر شکر با همزن2 دقیقه بزنید. اسانس نارگیل، تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده 1 دقیقه دیگه بزنید تایکدست و پوک بشه. ۳/۴ آرد رو داخل مایه تخم مرغی الک کنید و با قاشق آرام هم بزنید. در صورت نیاز و با توجه به نوع آرد با قاشق،کم کم آرد بریزید. با نوک انگشتان خمیر را جمع کنید. مقدار آرد در حدی باشه که خمیربه دست نچسبه. خمیر را نیم ساعت داخل کیسه نایلونی استراحت بدین.بعد از استراحت خمیررا بین 2 تا لایه کاغذ روغنی و یا نایلون با وردنه به ضخامت نیم سانتی متر باز کنید.به وسیله خط کش به مربع های 5 - 4 سانتی متری برش بدین. میتونین از کاتر مربع هم استفادهکنید. در سینی فر که با کاغذ روغنی پوشاندین بچینید. در فری که یک ربع قبل با دمای170 درجه سانتی گراد روشن کرده اید، قرار بدین. 10 تا 12 دقیقه برای پخت شیرینی زمانلازم است تا لبه های شیرینی رنگ بگیرد و زیر شیرینی کمی طلایی شود. شیرینی بعد از پخت باید کاملاً سرد بشه بعد ازسینی خارج کنید. حالابرای تزیین، شکلات را بن ماری کنید. گوشه شیرینی را داخل شکلات بزنید و با مخلوطی از پودر نارگیل تست شده و ساده (دو رنگ) تزیین کنید.
🌹عید امسال باشیرینی خانگی پذیرایی کنید.