02177355340 - 02177358665 info@t-dco.ir
شیرینی مارمالادی
شیرینی مارمالادی

شیرینی مارمالادی

ویژه عید

موادلازم👇

·       کره  ۲۵۰ گرم

·       پودرقند  ۱۴۰ گرم

·       روغن مایع  ۵۰ گرم

·       تخم مرغ کامل  ۱عدد

·       زرده تخم مرغ  ۱ عدد

·       وانیل  ۱ ق چ

·       آرد  ۴۰۰ گرم

·       بکینگ پودر  ۲ ق چ

تهیه👇

کره و پودر قند روباهمزن میزنیم تا کرم رنگ بشه، روغن مایع رو اضافه میکنیم و در حد مخلوط شدن میزنیم.تخم مرغ و زرده را به همراه وانیل اضافه کرده و دو دقیقه دیگر هم میزنیم.

🌸نکته:

مخلوط باید دقیقا  خامه ای بشه. آرد و بکینگ پودر الک شده رو کم کم اضافه کنین وآرام بهم بزنید تا مواد نه شل باشه و نه سفت باید راحت ماسوره بخوره. باماسوره شماره 9ft ماسوره بزنید. دقت کنین که حتما با فاصله باشه چون توفر یه کم‌ پهن میشه میتونین ماسوره سایز کوچیکتر بزنین تا تعداد بیشتری بهتون بده، توفر ۱۸۰ درجه به مدت ۲۵ دقیقه میپزیم. وقتی پخت اجازه میدیم خنک بشه روی یکی از شیرینیها مارمالاد مالیده و شیرینی دوم رو روش میزاریم و یک سرشیرینی رو داخل شکلات بن ماریشده زده و با پودر پسته تزیین میکنیم‌ به به😋

 

مارمالادسیب

·       سیب  ۳۵۰ گرم

·       شکر  ۲۶۰ گرم

·       جوهرلیمو  ۱/۸ ق چ

·       آب سرد  ۱/۸ پیمانه

·       پودر ژلاتین ۱/۲ ق چ

·       زعفران ساییده ۱/۲ ق چ

تهیه:

سیب ها را شسته وپوست گرفته خرد کنید و با ۱/۴ لیوان آب بذارین بپزه وقتی پخت با گوشکوب برقی پوره کنین.پودر ژلاتین رو روی آب سرد ریخته و بن ماری کنید تا ذرات ژلاتین کاملا حل بشه. رویحرارت متوسط پوره سیب وشکر و جوهر لیمو و زعفران را مخلوط کرده و هم میزنیم تا غلظت بگیره حدود بیست دقیقه تا بیست و پنج دقیقه ممکنه طول بکشه مدام هم بزنین تا ته نگیره ژلاتین بن ماری شده را اضافه کرده و ۵ دقیقه دیگه هم میزنیم مارمالاد ما آمادس میزاریم تا خنک بشه😊