02177355340 - 02177358665 info@t-dco.ir
مارمالادکامکوات  🍊
مارمالادکامکوات 🍊

مارمالادکامکوات 🍊

       مواد لازم :

·       کامکوات ۱ کیلوگرم

·       شکر ۱ کیلو و۲۰۰ گرم

·       لیمو ترش ۱ عدد

·       آب پرتقال ۱ لیوان

·       پودر ژلاتین ۲ قاشق چایخوری

·       آب سرد ۱/۴ پیمانه

👇طرز تهیه :

کامکوات ها رو خوب می شوریم و بعد حلقه ای برش میدیم البته نیازی نیست زیاد نازک بشن چون میکس میشن ، هسته ها شونو هم میگیرم.میریزیم توی بلندر و میکس می کنیم همراه پوست ، تلخی خاصی نداره وبه نظر من طعم و مزه اش رو میگیره پوره ی میوه رو میریزم توی قابلمه ی ترجیحا لعابی  ، شکر و آب پرتقال رو هم اضافه میکنیم ، پوست لیموترشرو رنده میکنیم روی مواد و آبش رو هم میگیریم و اضافه میکنیم.قابلمه رو روی حرارت تند میذاریم و وقتی جوشید؛   شعله روکم کرده و میذاریمبه مدت نیم ساعت تا نرم بشن و مارمالاد غلیظ بشه!در  آخر ژلاتین رو روی کمی آب میپاشیم و میذاریم رویبخار آب تا حل بشه و شفاف ، به مارمالاد اضافه می کنیم و بهم زده وبعد از ۵ دقیقه خاموش میکنیم.وقتی خنک شد توی شیشه ها میریزیم و میذاریم توی یخچال، وقتی داغه هم احساس میشه خیلی شیرینه و هم اینکه خیلی عطر داره اما ما مارمالاد داغ نمیخوریم پس وقتی سرد میشه طعمش عالی میشه ، بازم میگم نیازی نداره تلخی گرفته بشه چون مثل پرتقال یا مرکبات دیگهپوستش تلخی زیاد نداره! با این مقدار مواد ۴ تا شیشه مربای بزرگ داریم ، میتونین زیادی شو بذارین فریزر برای مبادا! ازاین مارمالاد باطعم ورنگ بی نظیربدای تزیین انواع دسروشیرینی هم می تونید استفاده کنید.

 🍊صبحتون پرتقالی