مارمالادکامکوات 🍊
✏️مواد لازم :
· کامکوات ۱ کیلوگرم
· شکر ۱ کیلو و۲۰۰ گرم
· لیمو ترش ۱ عدد
· آب پرتقال ۱ لیوان
· پودر ژلاتین ۲ قاشق چایخوری
· آب سرد ۱/۴ پیمانه
👇طرز تهیه :
کامکوات ها رو خوب می شوریم و بعد حلقه ای برش میدیم البته نیازی نیست زیاد نازک بشن چون میکس میشن ، هسته ها شونو هم میگیرم.میریزیم توی بلندر و میکس می کنیم همراه پوست ، تلخی خاصی نداره وبه نظر من طعم و مزه اش رو میگیره پوره ی میوه رو میریزم توی قابلمه ی ترجیحا لعابی ، شکر و آب پرتقال رو هم اضافه میکنیم ، پوست لیموترشرو رنده میکنیم روی مواد و آبش رو هم میگیریم و اضافه میکنیم.قابلمه رو روی حرارت تند میذاریم و وقتی جوشید؛ شعله روکم کرده و میذاریمبه مدت نیم ساعت تا نرم بشن و مارمالاد غلیظ بشه!در آخر ژلاتین رو روی کمی آب میپاشیم و میذاریم رویبخار آب تا حل بشه و شفاف ، به مارمالاد اضافه می کنیم و بهم زده وبعد از ۵ دقیقه خاموش میکنیم.وقتی خنک شد توی شیشه ها میریزیم و میذاریم توی یخچال، وقتی داغه هم احساس میشه خیلی شیرینه و هم اینکه خیلی عطر داره اما ما مارمالاد داغ نمیخوریم پس وقتی سرد میشه طعمش عالی میشه ، بازم میگم نیازی نداره تلخی گرفته بشه چون مثل پرتقال یا مرکبات دیگهپوستش تلخی زیاد نداره! با این مقدار مواد ۴ تا شیشه مربای بزرگ داریم ، میتونین زیادی شو بذارین فریزر برای مبادا! ازاین مارمالاد باطعم ورنگ بی نظیربدای تزیین انواع دسروشیرینی هم می تونید استفاده کنید.
🍊صبحتون پرتقالی