شیرینی عید
شیرینی فندقی
مواد لازم:
· کره ۱۷۰ گرم
· آرد ۲۲۰گرم
· فندق خرد شده ۱۶۰ گرم
· پودر قند ۱۰۰ گرم
· تخم مرغ کامل ۱عدد
· سفیده تخم مرغ ۲عدد
· کمی قهوه یا نسکافه یا دارچین
🌸نکته:
مواد روحتما دقیق وزن کنید.
طرز👇 تهیه:
کره نرم و پودر قندخوب بزنید ،اگه از قهوه یا نسکافه فوری استفاده میکنید۲ق چ با ۱ق غ آب جوش مخلوط کرده به مواد اضافه کنید همچنان به هم زدن ادامه بدین حالا۱عدد تخم مرغ کامل رواضافه کرده و وقتی خوب هم زده شد ۱/۳ از مقدار فندق رو اضافه کرده و خوب بهم بزنید.در آخر آرد رو اضافه کرده وآرام هم بزنید.اگه مواد شل بود و در دست گرد نمیشد بذارید یخچال تا خودشو بگیره.بعد به اندازه دلخواه تو دست گرد کنید و در سفیده تخم مرغ زده و تو پودر فندق بغلتونید و در فر ۱۷۵به مدت حدود۱۵دقیقه بپزید.
🌸نکته:
این شیرینی رو کوچیکتر بردارید تو فر کمی پهن تر و نازکتر میشه.سینی نیازی به کاغذ روغنی نداره،بخاطر داشتن کره زیادش،با این مقدار من حدود ۸۰تا شیرینی داشتم.ودر آخر اینکه شیرینی هارو قبل از فر بمدت نیم ساعت تا یک ساعت تو یخچال بذاریدبعد تو فر بذارید اینطوری کمتر پهن میشه.