شیرینی پنیری مارمالادی
برای 64 عدد شیرینی،شما میتونین دستو رو نصف کنین این شیرینی ها بسیارترد و شکننده هستن.
🍑موادلازم:
برای شیرینی:
· 2 و 1/4 پیمانه آرد
· 1/2 قاشق چای خوری نمک
· 225 گرم پنیر ماسکارپونه یا خامه ای
· 1 پیمانه کره نرم هم دمای اتاق
· 1/2 پیمانه شکر برای باز کردن خمیر
🍑برای مارمالادزردآلو:
· 250 گرم قیسی
· 1/2 پیمانه شکر
· نصف لیوان گلاب
· نصف ق چ زعفران ساییده
🍯تهیه مارمالاد:
قیسی پاک وشسته شدهرو داخل یه قابلمه مناسب بریزین و روشون آب بریزین تا داخل آب غرق بشن.اجازه بدین۶_۵ساعت توی آب بمونن تاخوب نرم ولطیف بشن.بعدازاین مدت زردآلوها رو توی صافی ریخته وآب اضافی روبگیرید وبعد توی قابلمه ریخته شکرونصف لیوان آب وگلاب وزعفران رو اضافه کنید و روی شعله گذاشته وبجوشونین تا زردآلو ها نرم بشن وشکرقوام پیداکنه وغلیظ بشه.حالاشعله روخاموش کنید و اجازه بدین مارمالاد سردبشه. بعد با مخلوط کن، یا بلندر پوره کنین، اگه خیلی شل بود، دوباره برگردونین داخل قابلمه وبجوشونین تا غلیظ بشه.میتونین مارمالاد رو قبلا درست کنین و بذارین توی فریزر، ولی قبل از استفاده باید به دمای اتاق برسه.
🥠تهیه خمیرشیرینی:
برای خمیر، آرد ونمک رو باهم مخلوط کنین و الک کنین و بذارین کنار. پنیر و کره رو با همزن 3-5 دقیقه بزنین تا خامه ای بشه، سرعت همزن رو کم کنین و در 5 مرحله، به آرامی آرد رو اضافه کنید و هرسری خوب هم بزنید. خمیر نرم میشه ولی به دست نمی چسبه.خمیر رو به 4 قسمت تقسیم کنین و به ضخامت 2 سانتیمتر باز کنین و بعد هرکدوم و داخل سینی گذاشته و سلفون بکشین و حداقل2 ساعت بذارین توی یخچال تا سفت بشن.فر رو در دمای 190 درجه بذارین، یکی از خمیر ها رو از یخچال دربیارین و هر دو طرفشم کمی آرد بپاشین، شکر رو روی سطح کار پخش کنین و خمیر رو روش بذارین و به ضخامت 2-3 میلیمتر باز کنین. بعد با کاتر مربع ببرین، تا 16 تامربع کوچک داشته باشین.مربع ها حدود 4 سانتیمتر میشن.مارمالاد رو روی مربع ها بزارین(مثلا برای هرکدوم، یک قاشق چایخوری) و مثل عکس دوطرف خمیر رو روی مارمالاد تاکنید.بعد به آرامی روی سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتین،بچینین، با فاصله 3 سانتیمتر از هم.بعد روی شیرینی ها کمی شکر بریزین.بعد در ردیف یکی بالاتر از وسط فر بذارین و 12-14 دقیقه بپزین تا زیرشون طلایی بشه.بعد ازاین مدت ازفر در بیارین و کمی صبر کنین، بعد روی سیم بچینین تا کاملا سرد بشن.
🍑نکته:
در بعضی دستورها،خمیرشکر نداره حتی در باز کردن خمیرهم شکراستفاده نمیشه و فقط بعد از سرد شدن شیرینی ها،روشون پودر قند میریزن.