شیرینی کره ای😊
۱۰۰گرم کره حیوانی رو با ۲۵گرم مارگارین و ۵۰گرم پودرقندرو۳دقیقه میزنیم تا پوک وسفید رنگ بشه. بعد يك زرده و ۲_۳قطره اسانس دلخواه رواضافه میکنیم ۲دقیقه دیگه باهمزن میزنیم.. ۱۵۰گرم آرد الک شده به مایه قبلی اضافه کرده بانوک انگشت مخلوط میکنیم تاخمیر یکدستی بشه.توی کیسه فریزر گذاشته به قطر نهایتا نیم سانت بازمیکنیم.به شکل دلخواه کاتر میزنیم.توی سینی که کاغذ روغنی انداخته ایم میچینیم .یه زرده باکمی عسل مخلوط کرده روی شیرینیها رومال میکنیم. بادمای ۱۷۵ بمدت ۱۵دقیقه میپزیم.باید لبه های شیرینی طلایی بشه.
🌹نوش جان