شيرينى عيد
شيرينى ٣آرد☺
ابتدا 225 گرم روغن جامد را با 175 گرم پودر قند الك شده با همزن برقي و دور تند حدودا ده دقيقه ميزنيم تا كاملا مخلوط و كرم مانند بشه. نصف ق چپودر هل را اضافه وهم میزنیم. سپس مخلوط آردها(500 گرم كه شامل 125 گرم آرد نخودچي 125 گرم آرد برنج و 250 گرم آرد سفيد )را كه خوب مخلوط و الك كرده ايم را قاشق قاشق اضافه كنيد وباهمون قاشق هم ززنید تا خميري لطيف بدست بياد. بستگي به نوع آرد ها ممكنه چند قاشق از آرد اضافه بياد پس يكباره آرد را اضافه نكنيد. خمير را داخل كيسه بذارید و چهار ساعت استراحت بديد بعد از خمير گلولهاي اندازه فندق درشت برداشته خوب گرد كنيد وسط شو باانگشت گودکرده ومغزی دلخواه بریزید.داخل سيني فر بچينيد در فر از قبل گرم شده با دماي 175 ده تا پانزده دقيقه بپزيد .