کیک برشی 🍰
📝مواد لازم:
· تخم مرغ : ۴ عدد
· شکر :یک ونیم پیمانه
· شیر :یک پیمانه
· ماست :نصف پیمانه
· روغن مایع : دو سوم پیمانه
· آرد : سه پیمانه
· بیکینگ پودر :۲ ق چ
· نمک : نوک ق چ
· وانیل :یک چهارم ق چ
🌸نکته:
پیمانه در این دستورلیوان دسته دار فرانسوی به حجم ۲۵۰میلی لیتر است.
👩🍳طرز تهیه:
تخم مرغ و شکر و وانیل را با همزن بزنید تا رنگ آن روشن و کشدار شود.روغن رو بریزید و به هم بزنید..ماست و شیر را اضافه کرده و خوب به هم بزنید و در آخر مواد خشک که سه بار الک شده بریزید و در حد مخلوط شدن به شکل دورانی به هم بزنید.سینی به قطر 35 سانت را چرب و آرد پاشی کنید و خمیر را داخل آن بریزید و درون فر از قبل گرم شده با حرارت 170 درجه سانتی گراد به مدت تقریبا 35_45 دقیقه قرار دهید.حتما بعد از 35 دقیقه با خلال چوبی تست کنید.در صورت تمایل می توانید روی خمیر خلال بادام یا کنجد بپاشید.سینی من جنسش روی هست.میتونید داخل قالب این کیک رو درست کنید.
-من چند قاشق ازخمیر کیک رو در آخر نگه داشتم و با نصف قاشق پودر کاکائو مخلوط کردم و داخل یه نایلون کوچک ریختم گوشه نایلون رو قیچی کردم و روی خمیری که در سینی بود ریختم و با خلال چوبی طرح انداختم.
_برای اینکه کیک به قالب یا سینی نچسبه آنرا با کره که به دمای محیط رسیده و نرم شده چرب کنید. سپس همه جای قالب را آرد بپاشید و آرد اضافی را خارج کنیدبعد قالب رو بذارین یخچال تا کره سفت بشه.بعد خمیر کیک را داخل آن بریزید.
اینطوری کیک اصلابه قالب نمیچسبه اگر هم قالب طرحدار نیست و کف اون صافه میتونید از کاغذ روغنی استفاده کنید.
❤نوش جاااانتون