ترافل شکلاتی ساده
مواد لازم:
· بیسکوئیت کرم دار شکلاتی 30 عدد یا دولیوان کیک خردشده
· پنیر خامه ای حدود 100 گرم
شکلات تخته ای تیره حدود 150 گرم 🍫طرز تهیه:
اول دو تا سینی روآماده کنید و کف سینی ها کاغذ روغنی بذارید.
بیسکوئیت ها(یاکیک)را داخل غذاساز پودر کنید. پنیر خامه ای را اضافه کنید و مخلوط کنید. باید خمیری به دست بیاد که راحت بتونید ازش گلوله درست کنید نه خیلی خشک باشه نه خیلی نرم. گلوله های یک اندازه درست کنید توی یکی از سینی ها بچینید و حداقل یه ربع ساعت توی یخچال بذارید.شکلات رو با چاقو روی تخته آشپزخونه خرد کنید. دو سوم شکلات رو توی کاسه ای بریزید. داخل یک قابلمه کمی آب بریزید و روی حرارت متوسط بذارید. کاسه حاوی شکلات راروی قابلمه بزارید(روش بن ماری) . طوری که کف کاسه با آب جوش در تماس نباشه و فقط بخارآب بهش بخوره. میتونید از بخار کتری هم استفاده کنید . صبر کنید شکلات ذوب بشه از رویحرارت بردارید و یک سوم باقی مونده شکلات رو به شکلاتی که هنوز داغه اضافه کنید تاهمش ذوب بشه. حالا ترافل ها را از یخچال خارج کنید. هربار یه دونه ترافل رو داخل شکلات بندازید و با چنگال خارج کنید و توی سینی روی کاغذ روغنی بذارید. میتونید برای تزئیناز بیسکوئیت پودر شده یا پودر مغزیجات استفاده کنید. این ترافل های خوشمزه رو میتونید توی یخچال و داخل ظرف در دار تا یک هفته نگه داری کنید.
بوی عید میاد.....