کیک دورنگ با طعم توت فرنگی و روکش ژله ای
کیک دو رنگ
مواداولیه:
· آردو دو و نیم پیمانه
· تخم مرغ پنج عدد
· روغن مایع دو سوم پیمانه
· شکر یک پیمانه
· پودر ژله توت فرنگی یک بسته
· شیر یک پیمانه
· بگینگ پودر یک ق غ
· وانیل نصف ق چ
ازاینجا 👇شروع کنید:
آردو بکینگ پودررو مخلوط و سه بار الک کنید .تخم مرغ ها شکر و وانیل رو داخل کاسه بریزید و ده دقیقه با دور تند همزن بزنید.روغن مایع رو اضافه یک دقیقه و بعد شیرو اضافه و باز یک دقیقه هم بزنید.مخلوط آردرو به مواد اضافه و با همزن دور کند در حد مخلوط شدن هم بزنید. داخلقالب چرب و آردپاشی شده نصف مایه کیک رو بریزید و به نصف دیگه یک بسته پودر ژله رواضافه و روی مواد کیک ساده داخل قالب بریزید.داخل فر از قبل گرم شده با درجه ۱۸۰ بهمدت ۴۵ دقیقه بذارید.بیست دقیقه اول در فرو باز نکنید بعداز نیم ساعت با سیخ چوبی تست کنید اگه مواد به سیخ نچسبید کیک پخته
سس ژله ای:
· چهار ق غ پودر ژله
· یک ق غ نشاسته ذرت
· نصف لیوان آب خنک
· سه ق غ شکر
همه رو باهم مخلوط و روی حرارت ملایم بذارید ومرتب هم بزنید تا غلیظ بشه .حدود ده دقیقه کافیه به غلظت میرسه..بعداز خنک شدن روی کیک که کامل خنک شده بریزید من با برس سیلیکونی کامل کیک رو با سس کاور کردم.
♥نوش جان