02177355340 - 02177358665 info@t-dco.ir
 قرابیه سیب 🍎
قرابیه سیب 🍎

    قرابیه سیب 🍎

 

😜پیش بسوی عید وشیرینیپزی

سلام به روی قشنگ تراز ماهتون

 

جونم براتون بگه عید به سرعت داره میاد....😉

وماباهم قرارگذاشتیم که بابرنامه ریزی جلوبریم.تاعیدی شادتر و شیرین تر ازهرسال داشته باشیم.

🌹ان شالله....امروزهم خدمتتون هستیم با یه شیرینی ساده وخوشگل وخوشمزه 😋

🌼🌸🌼🌸🌼🌸🌼🌸

موادلازم:

·       ۱۲۵ گرم کره هم دمای محیط

·       نصف یک عدد زرده تخم مرغ

·       ۱ قاشق غذاخوری ماست

·       ۱/۲پیمانه پودر قند

·       نوک ق چ وانیل

·       ۲۳۵گرم آرد سفید قنادی(حدود ۱و۱/۲ پیمانه)

 

🍏مواد میانی قرابیه:

۲ عدد سیب متوسط

۲/۵قاشق شکر

۱/۵قاشق غذا خوری گردو ریز خردشده

۱/۲ قاشق چای خوریدارچین

۱/۲ ق غ کره

 

....واماطرزتهیه👩🍳

برای تهیه مواد میانی، سیب راپوست گرفته و رنده درشت کنید؛یا اینکه نگینی ریزخرد کنید و با شکر داخل تابه بریزید و روی شعله ملایم بذارید تا وقتی که آب سیب کشیده شود بپزید.سپس کره و دارچین وگردو را اضافه کنید و هم بزنید ، از روی اجاق بردارید و کنار بذارید تا خنک بشه.برای تهیه خمیر تمام مواد بجزآرد را داخل ظرفی ریخته و هم بزنید.بعد آردالک شده را کم کم اضافه کنید و ورز بدید تا خمیر نرم ولطیفی که به دست نمیچسبه آمادهبشه.

🌸نکته:

بعدازاینکه خمیربدست نچسبید ؛دیگه ورز ندین چون باعث سفت شدن شیرینی میشه.از خمیر گلوله هایی به وزن۱۶گرم(اندازه گردوی درشت) درست کنید و خمیر را روی برش زن سیب زمینی باز کنید تا موجداربشه.حالا از مواد میانی داخل خمیر بذاریدو ببندید ولبه های خمیرروآروم بهم بچسبونید. و در سینی که کاغذ روغنی انداختید بچینید.سینی رو در فر ۱۷۰ درجه تا وقتی که طلایی شود بپزید(حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه اما به حرارت فرشما هم بستگی دارد) بعد از پخت روی قرابیه پودر قند بپاشید و سرو کنید

🌸نکات مهم:

در تهیه این شیرینی خمیر  نیاز به استراحت نداره و  بااین مقدار مواد برای ۲۷ تا۳۰عدد شیرینی هست؛ پس میتونید با کم و زیاد کردن مواد به تعداد دلخواهتون برسید.

نوش جان