کیک پلنگی
چیتاکیک
📝موادلازم:
· تخم مرغ ۴ عدد
· شکر ٢لیوان
· آرد ٣لیوان+۱ ق غ
· بکینگ پودر ۱ ق غسرخالی
· پودرکاکائو نصف ق غ
· پودر هل ۱ ق چ
· وانیل چندقطره(مایع) یانصف ق چ وانیل شکری
· گلاب ۱/۴ لیوان
· روغن مایع نصف لیوان
· زعفران دم کرده ۱ ق چ
· ماست یا شیرولرم ۱ لیوان
· ماست ولرم ترکیب٣/۴لیوان ماست و۱/۴ لیوان آبجوش
✍🏻طرزتهیه:
تخم مرغ هارودرظرف مناسبی شکسته وبا همزن کمی میزنیم تااز لختگی در بیاد. بعد 2 لیوان شکر رو بهش اضافه و حدود 8 دقیقه زده تا کرم رنگ و کشدار شه، به ترتیب نصف لیوان روغن مايع و یک لیوان شیر یا ماست ولر م رو بهش اضافه کرده و در حد مخلوط شدن هم می زنیم. حالا آردوبکینگ پودر الک شده رو با پودرهل ترکیب و تو چند مرحله به مایه اضافه کرده در حد مخلوط شدن هم میزنیم
🥄نکته:
بیشترهم زدن پف کیک روکم میکنه.
درمرحله آخر1/4 لیوانگلاب رو هم اضافه میکنیم وکمی بهم میزنیم. حالا از مایه به اندازه نصف لیوان برداشته و پودر کاکائورو بهش اضافه میکنیم ومخلوط میکنیم.حدود ۱/۴ لیوان از مایه رو توی لیوان دیگه ریخته و بهش زعفران آب شده اضافه میکنم هر دو مایه رو جدا گانه توی دوتاقیف می ریزیم.به بقیه مایه کیک هم 1 ق. غ آرد اضافه کرده و هم میزنیم.کف قالب 25 سانتیرو کاغذ روغنی انداخته و چرب میکنیم. حالاابتدااز مایه قهوه ای دایره های روی کاغذروغنی کشیده و داخل دایره ها رو با مایه زعفرانی پر میکنیم.حالا نصف مایه سفید رو کم کم روش میریزیم،از مایه کاکائویی ، سه تا دایره با فاصله از هم از مرکز زده بعد وسط مایه کاکائویی، مایه زعفرانی رو ریخته و روی مایهزعفرانی رو مایه کاکائویی ریخته وبقیه مایه سفید رو روش میریزیم .چندبار قالب و آرام بزنید زمین تا حبابهای توی مایه کیک خارج بشه.
قالب رومیذاریم توفر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 45_50 دقیقه روی کیک کمی طلایی شد با سیخ چوبی تست کنید.اگه چیزی به سیخ نچسبید کیک خوشگل شما آماده شده.
❤نوووووش جاااااااان❤