02177355340 - 02177358665 info@t-dco.ir
کیک پلنگی
کیک پلنگی

کیک پلنگی

چیتاکیک

📝موادلازم:

·       تخم مرغ     ۴ عدد

·       شکر     ٢لیوان

·       آرد       ٣لیوان+۱ ق غ

·       بکینگ پودر    ۱ ق غسرخالی

·       پودرکاکائو     نصف ق غ

·       پودر هل   ۱ ق چ

·       وانیل چندقطره(مایع) یانصف ق چ وانیل شکری

·       گلاب    ۱/۴ لیوان

·       روغن مایع     نصف لیوان

·       زعفران دم کرده   ۱ ق چ

·       ماست یا شیرولرم   ۱ لیوان

·       ماست ولرم   ترکیب٣/۴لیوان ماست و۱/۴ لیوان آبجوش

🏻طرزتهیه:

  تخم مرغ هارودرظرف مناسبی شکسته وبا همزن کمی میزنیم تااز لختگی در بیاد. بعد 2 لیوان شکر رو بهش اضافه و حدود 8 دقیقه زده تا کرم رنگ و کشدار شه، به ترتیب نصف لیوان روغن مايع و یک لیوان شیر یا ماست ولر م رو بهش اضافه کرده و در حد مخلوط شدن هم می زنیم. حالا آردوبکینگ پودر الک شده رو با پودرهل ترکیب و تو چند مرحله به مایه اضافه کرده در حد مخلوط شدن هم میزنیم

🥄نکته:

 بیشترهم زدن پف کیک روکم میکنه.

درمرحله آخر1/4 لیوانگلاب رو هم اضافه میکنیم وکمی بهم میزنیم. حالا از مایه به اندازه نصف لیوان برداشته و  پودر کاکائورو بهش اضافه میکنیم ومخلوط میکنیم.حدود ۱/۴ لیوان از مایه رو توی لیوان دیگه ریخته و بهش زعفران آب شده اضافه میکنم هر دو مایه رو جدا گانه توی دوتاقیف می ریزیم.به بقیه مایه کیک هم 1 ق. غ آرد اضافه کرده و هم میزنیم.کف قالب 25 سانتیرو کاغذ روغنی انداخته و چرب میکنیم. حالاابتدااز مایه قهوه ای دایره های روی کاغذروغنی  کشیده و داخل دایره ها رو با مایه زعفرانی پر میکنیم.حالا نصف مایه سفید رو کم کم روش میریزیم،از مایه کاکائویی ، سه تا دایره با فاصله از هم از مرکز زده بعد وسط مایه کاکائویی، مایه زعفرانی رو ریخته و روی مایهزعفرانی رو مایه کاکائویی ریخته وبقیه مایه سفید رو روش میریزیم .چندبار قالب و آرام بزنید زمین تا حبابهای توی مایه کیک خارج بشه.

قالب رومیذاریم توفر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 45_50 دقیقه روی کیک کمی طلایی شد با سیخ چوبی تست کنید.اگه چیزی به سیخ نچسبید کیک خوشگل شما آماده شده.

نوووووش  جاااااااان