02177355340 - 02177358665 info@t-dco.ir
مارمالادنارنگی 🍊
مارمالادنارنگی 🍊

   مارمالادنارنگی 🍊

 

📝موادلازم

·       نارنگی       1 کیلو

·       شکر          1کیلوو250گرم

·       پودرژلاتین مرغوب      1/5 ق چ  

·       آب       نصف لیوان    

·       وانیل        نصف ق چ (دلخواه)                  

 

طرزتهیه:

نارنگی را تمیز شسته،پوست می کنیم و از پوست دوم هم درمی آوریم. برای اینکه مارمالاد کاملاً شفاف باشد بایدتمام پوست دوم را جدا کرده و فقط از مغز نارنگی استفاده کنیم. بعد در ظرفی(بهتره لعابی باشه)مغز نارنگی ها را ریخته، شکر را روی آن می ریزیم و حدود ۳ تا ۴ ساعت در یخچال می گذاریم. سپس بیرون آورده و نصف لیوان آب اضافه کرده وروی حرارت قرار می دهیم. نبایدحرارت خیلی تند و یا خیلی ملایم باشد.وقتی بجوش آمد شعله راکم کرده و بعد از حدود20 دقیقه جوشیدن، پودر ژلاتین را در ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری آب سرد حل می کنیم و به مارمالاداضافه میکنیم. حدود ۵ دقیقه مارمالاد را با ژلاتین می جوشانیم ودرآخروانیل رااضافه کرده وشعله راخاموش می کنیم. ژلاتین باعث شفاف شدن مارمالاد می شود. اگر مارمالاد آبکی به نظر می رسید نگران نباشید، با سرد شدن، مارمالاد جمع می شود و به حالت دلخواه میرسد.

نکات :

این مواد یک شیشه بزرگ مارمالاد نارنگی میده.

اگه می خواین مارمالادتون طعم ملس (ترش و شیرین )داشته باشه شکر کمتر بریزین

وقتی مارمالاد داغی اولیه رو که از دست داد بریزین تو شیشه چون خیلی سرد بشه سفت بودنش کمی موقع ریختن سخت میشه..

اگه نارنگی خیلی آبداربود مقدارآب راکمترکنید.

سفره هاتون پربرکت😊