کیک خرمالو❤
📝مواد لازم
· خرمالو ۴ عدد
· آرد ۲ لیوان
· شکر 1 و نیم لیوان
· روغن مایع 1 لیوان
· گردو خرد شده 1/2 لیوان
· تخم مرغ 4 عدد
· بکینگ پودر 2 ق چ
· جوش شیرین 1/8 ق چ
👇طرز تهیه :
1- خرمالو ها راپوست گرفته و گوشت خرمالوها را با میکسر به صورت پوره دربیارین.
2- زردهها و سفیدههای تخم مرغ را جدا کنید. داخل کاسه ای زرده ها، روغن و شکر را آن قدر بزنید تا کرم رنگو کشدار بشه. بعد خرمالوهای پوره شده را اضافه و خوب مخلوط کنید.
3- آرد، بکینگ پودر،جوش شیرین یا نمک را مخلوط و چند بار الک کنید و قاشق قاشق به مایه کیک اضافه نماییدو به آرامی و به حالت دورانی مخلوط کنید.
4- سفیده های تخم مرغ را جداگانه بزنید تا مثل برف بشه (ظرف را برمی گردونید نریزه) سپس به بقیه مایه کیک خرمالو اضافه کنید (تا حدی که سفیده مخلوط بشه کافیه. زیاد هم نزنید تا پف کیک نخوابه). در انتها نیز گردوهای خرد شده را اضافه کنید.
5- قالب کیک را چرب کنید یا کاغذ روغنی بندازید و مایه کیک را داخل قالب بریزید و داخل فر با حرارت 180درجه سانتیگراد که از قبل روشن کردید به مدت35 – 45 دقیقه (بسته به نوع فر) قرار دهید تابپزه.
کیک را پس از آماده شدن از فر خارج کنید و اجازه دهید خنک شود. درآخر کمی پودر قند روی کیک بپاشید
نکات کلیدی :
– برای تزیین میتوانید روی کیک را کمی عسل بزنید و گردو یا پسته خرد شده بپاشید.
– بعد ازاضافه کردن بیکینگ پودر دیگر مایه را زیاد هم نزنید. در غیر این صورت پف کیک ممکن است بخوابد.
– در صورتیکه خرمالوهای شما خیلی شیرین هستند میتوانید به دلخواه 1/4 تا 1/2 پیمانه از مقدارشکر کم کنید.