02177355340 - 02177358665 info@t-dco.ir
لگیمات
لگیمات

لگیمات

·       آرد سفید  ۲ پیمانه(یا لیوان دسته دار فرانسوی )

·       ماست  ۱/۲ پیمانه

·       شیر خشک نیدو  ۲ ق غ(قابل حذف)

·       نشاسته ذرت  ۲ ق غ

·       پودر کاسترد  ۱ ق غ

·       شکر  ۲ ق غ

·       مایه خمیر فوری  ۲ قچ

·       نمک  یک پنس

·       گلاب  ۱ ق غ

·       پودر هل یا وانیل ۱/۴ ق چ

·       آب ولرم  ۱ پیمانه سرخالی

 

     👇طرز تهیه

همه مواد به جز آبرا با هم مخلوط کنید.آب ولرم را اضافه کنید و با قاشق هم بزنید .اگر خمیر خیلی سفت بود یکی  دو قاشق دیگه آب هم اضافه کنید.روی خمیر را پوشانده یک ساعت در دمای محیط استراحت دهید تا حجمش دو برابر بشه. خمیر را  در قیف یکبار مصرف بریزید و سر قیف را به اندازه یک و نیم الی دو سانت برش بزنید.به اندازه کافی روغن سرخ کردنی در تابه بریزید و اجازه بدین با حرارت ملایم خوب داغ بشه.و طبق کلیپ لگیمات را سرخ کنید.لگیمات سرخ شده در شربت بار سرد بریزید و بعد از یکی دو دقیقه در آبکش بریزید تا شربت اضافه گرفته شود.

شربت بار

یک لیوان شکر+یکلیوان آب وگلاب+چندقطره آبلیمو+ کمی زعفران ساییده رو درظرفی ریخته و روی شعله ملایم بذارید تابجوشه وشکرحل بشه. بعدازجوشیدن زمان بگیرید باشعله کم ۲_۳ دقیقه ریزجوش بزنه و از روی شعله بردارید. به جای شربت بار میتوانید از شیره خرما هم استفاده کرد طبیعی و خوشمزه

 

نکات لگیمات

اگه بخوایم لگیمات وقت سرخ کردن خوب پف کنه و گرد و کپل بشه بایدیک ظرف گود و نسبتا کوچک رو در نظر بگیریم و به اندازه کافی با روغن سرخ کردنی پر کنیم .سطح روغن نباید کم باشه چون وقت سرخ کردن لگیمات باید کاملا در روغن قل بخوره.روغن رو با حرارت کم داغ میکنیم سپس لگیمات رودر روغن قرار داده و مقدار کمی حرارت رو بیشتر میکنیم.اگر لگیمات با حرارت بالا سرخبشه داخل اون نرم و خام میمونه و بعد از سرخ شدن زود نرم میشه شربت لگیمات گرم نباشه.

خمیر لگیمات نه شلو نه خیلی سفت باشه .باید غلیظ تر از خمیر کیک باشه.از فعال بودن مایه خمیرتون مطمئن  باشید . سعی کنید با چند بار تمرین قلق سرخ کردن لگیمات رو بدست بیارید.برای سرخ کردن میتونید از قاشق گرد کوچک کمک بگیرید یا به روش سنتی با دست خمیر رو گرد کنید و در روغن بزارید. که برای هر دو روش بهتره قاشق یا دسترو اول به روغن بزنیم.