02177355340 - 02177358665 info@t-dco.ir
شیرینی مربایی
شیرینی مربایی

شیرینی مربایی

شیرینی بدون فر

 

💛موادلازم:

·       آرد 600 گرم(یا 4 لیوان)

·       زرده تخم مرغ 2عدد

·       عسل 60 گرم

·       وانیل1/2ق چ

·       شیر 60 گرم یا 1/4 لیوان

·       روغن جامد یا کره 300 گرم(میتونید ترکیبی درست کنید)

·       پودر قند 100 گرم(یا نصف لیوان)

·       منظورازلیوان،دسته دار فرانسویه

 

            👩🏻‍🍳روش تهیه:

کره نرم شده در دمای محیط را به همراه پودرقند الک شده،با همزن برقی درحدود 10 دقیقه بزنید تا مخلوط پوک و سفید رنگ شود،پس ازاین زمان زرده تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید و1دقیقه بزنید،شیرو عسل رو هم بریزید و1دقیقه دیگر بزنید،آردالک شده را کم کم بریزید و با قاشق آرامودورانی مخلوط کنید،در این زمان مخلوط ممکنه به شکل یک خمیرجمع شده نباشه،کمی با نوک انگشت ورز بدین تا به شکل یک خمیر در بیاد،

🌸نکته مهم :

خیلی ورز ندید چون خمیر به روغن میفته،درحدی که خمیر شکل گرفت کافیه،خمیر را داخل پلاستیک بذارید و کمی صاف کنید و به مدت 2 ساعت دریخچال استراحت بدین.پس از این مدت خمیر را بین دو نایلون با وردنه به ضخامت نیم  سانت  پهن کنید،قالب دلخواه بزنید،از هر مدل دو تا بزنید وسط یکی را با یک قالب کوچک ترخالی کنید،روی سینی کاغذ روغنی انداخته،بچینید.فر از قبل گرم 170درجه به مدت 20_15دقیقه قرار دهید تاحدی که زیر شیرینی کمی تغییر رنگ بده.روشاول:توی یه قابلمه یه رینگ فلزی بذارید و روی حرارت بذارید داغ بشه،شیرینی ها رو توییه ظرف بچینید و روی رینگ بگذارید و 15 تا 20 دقیقه بپزید.

روش دوم:

واشر تابه دو طرفه رو در بیارید، دو تا کاغذ روغنی بندازید کف تابه و روی شعله پخش کن بذارید گرم بشه،شیرینی ها رو توی تابه بچینید و 15 تا 20 دقیقه با حرارت کم بپزید.

حتماً بعد از 15دقیقه چک کنید،شیرینی تغییر رنگ نمیده،فقط رنگ زیرش کمی تغییر میکنه.پس از پخت اجازه بدید کاملاً سردبشه،مربا را روی قسمت زیر شیرینیهایی که تو خالی نیست بزنید و شیرینی تو خالی رو روش بذارید.کمی عسل با آب گرم روان کنید و روی شیرینی ها بزنید و با پودرپسته،ترافل،کنجد و....تزیین کنید.یا میتونید عسل نزنید و با شکلات ذوب شده تزئین کنید.اگه شیرینی با روغن درست بشه ماندگاری بیشتری داره،اما با کره باید توی یخچال نگهداری بشه و زودتر مصرف بشه.

🌸نکته:

علت سفت شدن شیرینی:

_آرد زیاد،چون جنس آردها با هم  متفاوته،آرد رو کم کم اضافه کنیددرحدی که خمیر جمع بشه

_شکرزیاد حالت بیسکویتی و خشک میده

_مدت زمان پخت طولانی

_ورز دادن زیاد خمیر

*این مقداربین55تا60شیرینی درست میشه.