02177355340 - 02177358665 info@t-dco.ir
مافین کدوحلوایی
مافین کدوحلوایی

مافین کدوحلوایی

مواداولیه👇

·       آرد قنادی  ۱ و ۱/۲پیمانه

·       بکینگ پودر  ۱ و۱/۲ ق چ

·       جوش شیرین  ۱/۴ ق چ

·       پودر دارچین  ۱ ق چ

·       پودر زنجفیل  ۱/۴ قچ

·       جوز هندی  ۱/۴ ق چ

·       (اختیاری)

·       نمک  ۱/۴ ق چ

·       پوره کدو  ۱ پیمانه

·       تخم مرغ  ۲ عدد(بزرگ)

·       شکر قهوه ای  ۱/۲ پیمانه

·       شکر سفید  ۱/۲ پیمانه

·       وانیل مایع  ۱ ق چ

·       (یا وانیل پودری ۱/۴ ق چ)

·       روغن مایع  ۱/۴ پیمانه

·       کره ذوب شده  ۱/۴ پیمانه

·       (یا روی هم نصف پ روغن مایع )

·       مغز گردو خرد شده ۱/۲ پیمانه (اختیاری)

·       یا شکلات چیپسی ۱/۲ پیمانه

طرز تهیه 👇

فر را با دمای۱۸۰ درجه روشن کنید.کپسول های کاغذی را در قالب مافین گذاشته کنار بذارید (من از قالب کاپ کیک استفاده کردم )آرد،بکینگ پودر،پودر دارچین،زنجفیل،جوزهندی، نمک و جوش شیرینرا با هم از الک رد کنید و کنار بذارید.تخم مرغ،شکر قهوه ای و سفید و وانیل را با همزن برقی به مدت  بزنید تا حجمش دو برابر بشه.روغن مایع و پوره کدو را اضافه کنید و در حد یک دست شدن هم بزنید.مواد خشک را کم کم اضافه کنید و با ویسک یا لیسک فولد(مخلوط) کنید .مغز گردو یا شکلات چیپسی را اضافه کرده کمی هم بزنید.مایه را داخل قیف ریخته و ۳/۴ از کپسول های کاغذی را پر کنید.قالب را در فرگرم ۱۸۰ درجه (برقی ۱۶۰ درجه با فن روشن) به مدت ۲۰ دقیقه قرار بدید.

👇روش آماده کردن پوره کدو

کدو را شسته و پوستبگیرید.و به تکه های کوچکی تقسیم کنید.  درقابلمه ای همراه با یکی دو قاشق آب روی حرارت ملایم قرار بدین .در قابلمه را بذارید.بعد از ۱۰ دقیقه در قابلمه را برداشته و هم بزنید .کم کم کدو در اثر بخار نرم تر میشه.سعی کنید با قاشق مرتب هم بزنید تا وقتی که تبدیل به پوره بشه . به همزدن پوره کدوبا حرارت ملایم ادامه دهید تا آب اضافی کدو کاملا کشیده بشه. قابلمه را از روی حرارت بردارید و اجازه بدین پوره کاملا خنک شده بعد استفاده کنید.