مافین کدوحلوایی
مواداولیه👇
· آرد قنادی ۱ و ۱/۲پیمانه
· بکینگ پودر ۱ و۱/۲ ق چ
· جوش شیرین ۱/۴ ق چ
· پودر دارچین ۱ ق چ
· پودر زنجفیل ۱/۴ قچ
· جوز هندی ۱/۴ ق چ
· (اختیاری)
· نمک ۱/۴ ق چ
· پوره کدو ۱ پیمانه
· تخم مرغ ۲ عدد(بزرگ)
· شکر قهوه ای ۱/۲ پیمانه
· شکر سفید ۱/۲ پیمانه
· وانیل مایع ۱ ق چ
· (یا وانیل پودری ۱/۴ ق چ)
· روغن مایع ۱/۴ پیمانه
· کره ذوب شده ۱/۴ پیمانه
· (یا روی هم نصف پ روغن مایع )
· مغز گردو خرد شده ۱/۲ پیمانه (اختیاری)
· یا شکلات چیپسی ۱/۲ پیمانه
طرز تهیه 👇
فر را با دمای۱۸۰ درجه روشن کنید.کپسول های کاغذی را در قالب مافین گذاشته کنار بذارید (من از قالب کاپ کیک استفاده کردم )آرد،بکینگ پودر،پودر دارچین،زنجفیل،جوزهندی، نمک و جوش شیرینرا با هم از الک رد کنید و کنار بذارید.تخم مرغ،شکر قهوه ای و سفید و وانیل را با همزن برقی به مدت بزنید تا حجمش دو برابر بشه.روغن مایع و پوره کدو را اضافه کنید و در حد یک دست شدن هم بزنید.مواد خشک را کم کم اضافه کنید و با ویسک یا لیسک فولد(مخلوط) کنید .مغز گردو یا شکلات چیپسی را اضافه کرده کمی هم بزنید.مایه را داخل قیف ریخته و ۳/۴ از کپسول های کاغذی را پر کنید.قالب را در فرگرم ۱۸۰ درجه (برقی ۱۶۰ درجه با فن روشن) به مدت ۲۰ دقیقه قرار بدید.
👇روش آماده کردن پوره کدو
کدو را شسته و پوستبگیرید.و به تکه های کوچکی تقسیم کنید. درقابلمه ای همراه با یکی دو قاشق آب روی حرارت ملایم قرار بدین .در قابلمه را بذارید.بعد از ۱۰ دقیقه در قابلمه را برداشته و هم بزنید .کم کم کدو در اثر بخار نرم تر میشه.سعی کنید با قاشق مرتب هم بزنید تا وقتی که تبدیل به پوره بشه . به همزدن پوره کدوبا حرارت ملایم ادامه دهید تا آب اضافی کدو کاملا کشیده بشه. قابلمه را از روی حرارت بردارید و اجازه بدین پوره کاملا خنک شده بعد استفاده کنید.