کیک نارنگی
چی لازم داریم؟
· یک ونیم لیوان آردسفید(۲۲۰ گرم)
· ۴ ق غ نشاسته ذرت(۳۰ گرم)
· ۳ تخم مرغ متوسط
· یک لیوان سرخالی شکر(۱۸۰گرم)
· نصف لیوان ماست شیرین(۱۲۵ میلی لیتر)
· ۱۰۰گرم کره آب شده
· ۴ ق غ آب نارنگی تازه(۶۰ میلی لیتر)
· مقداری پوست نارنگی رنده شده
· ۲/۵ ق چ بکینگ پودر(۱۰ گرم)
· *لیوان دسته دارفرانسه*
🍊روش تهیه:
در کاسه ای، تخم مرغ هاو شکر رو خوب بزنین با همزن تا پفی و سبک بشه. ماست رو اضافه کنید و بزنین، آرد، بکینگپودر و نشاسته رو الک کنین و نصفشو اضافه کنید، بعد آب نارنگی رو اضافه کنید و با لیسک زیرو رو کنین، بعد بقیه مخلوط مواد خشک رو اضافه کنید و با لیسک زیرو رو کنین، حالاکره رو اضافه کنید و مخلوط کنین، در آخر پوست نارنگی رو اضافه کنید و مخلوط کنین، داخل قالب 22 سانتیمتری چرب شده بریزین و در فر گرم شده 180 درجه،45-50 دقیقه بپزین، بایددر آخر های پخت، تست کنین شاید زودتر بپزه، بعد از سرد شدن، پودر قند روش الک کنین.
🍊نوش جان