پنکیک سیب 🍎
✏مواد لازم
🔸پودر قند به مقدارلازم
🔸پودر دارچین یک ق چ
🔸شکر ۳ ق غ
🔸کره ۲ ق غ
🔸وانیل نوک ق چ
🔸سیب خرد شده ۱ پیمانه
🔸آرد ۱/۲ پیمانه
🔸شیر ۱/۲ پیمانه
🔸تخم مرغ ۲ عدد
♨طرز تهیه
🚩تخممرغ و شیر رانیم ساعت بیرون از یخچال در دمای اتاق قرار دهید. در این فاصله فر را با دمای ۲۰۰ درجه روشن کنید تا گرم بشه. در یک کاسه، دو قاشق غذاخوری شکر و نصف دارچین رو بریزید. تکه های سیب را اضافه کنید و هم بزنید.کره را داخل تابه بذارین.تابه را روی آب در حال جوش بذارید تا به طور غیر مستقیم آب بشه.تکههای سیب را داخل کره بریزید و 10 دقیقه باشعله کم بپزید تا کره قهوهای و اطراف آن حباب ایجاد بشه و از روی حرارت بردارید.🚩برای تهیه پنکیک،آردوتخممرغ، شیر، وانیل و یک قاشق غذاخوری پودر قند و دارچین باقی مانده را داخل مخلوط کن با هم مخلوط کنید. مواد را روی سیبها داخل تابه بریزید ودر فر قرار دهید تا پف کنه و طلایی بشه.زمان پخت باتوجه به فر۱۵ تا۲۰ دقیقه است. پس از سرد شدن، روی آن پودر قند بریزید.
🌸نکته
پنکیک را داخل تابه و با شعله کم هم میتوان پخت .