02177355340 - 02177358665 info@t-dco.ir
دسرنارنگی بابیسکوییت
دسرنارنگی بابیسکوییت

دسرنارنگی بابیسکوییت

مواد لازم

1 پاکت بیسکوییت لیدی فینگر

🌸کرم سفید

1 لیتر شیر

2 ق غ نشاسته ذرت

2 ق غ آرد

1 لیوان شکر

1/2 ق چ وانیل

1 لیوان آب نارنگی برای خیس کردن بیسکوییت لیدی فینگر

 

 کرم نارنجی:

3 لیوان آب نارنگی تازه

1 لیوان شکر

3 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت

1 ق م رنده پوست نارنگی

 

طرز تهیه:

ابتدا بیسکوییت هایلیدی فینگر را دانه دانه داخل آب نارنگی بزنید و داخل ظرف پیرکس سایز متوسط یا هر قالب دیگری بچینید. شیر ، شکر ، آرد و نشاسته را داخل قابلمه ای بریزید و با همزن دستی هم بزنید و روی اجاق در حالیکه مدام هم میزنید تا وقتی که غلیظ بشه بپزید.بعد اجاق راخاموش کرده و وانیل را اضافه کنید و هم بزنید اجازه بدین کنی ازداغی بیفته بعد قاشق قاشق کرم روروی بیسکوییت ها بریزید و کنار بذارید تا سرد بشه.

آب نارنگی+رنده پوست نارنگی و  نشاسته و شکر را داخل قابلمه ای بریزید و با همزن دستی هم بزنید و روی اجاق با حرارت کم در حالیکه مدام هم میزنید تا وقتیکه غلیظ بشه بپزید و به صورت گرم روی  کرم سفید بریزید و صاف کنید.بعد از اینکه ولرم شد داخل یخچال بذارید تا سفت بشه.بعد از اینکه کاملا سرد شد بادانه های اناروبرگ نعنا تزیین کنید.