دسرنارنگی بابیسکوییت
مواد لازم
1 پاکت بیسکوییت لیدی فینگر
🌸کرم سفید
1 لیتر شیر
2 ق غ نشاسته ذرت
2 ق غ آرد
1 لیوان شکر
1/2 ق چ وانیل
1 لیوان آب نارنگی برای خیس کردن بیسکوییت لیدی فینگر
کرم نارنجی:
3 لیوان آب نارنگی تازه
1 لیوان شکر
3 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
1 ق م رنده پوست نارنگی
طرز تهیه:
ابتدا بیسکوییت هایلیدی فینگر را دانه دانه داخل آب نارنگی بزنید و داخل ظرف پیرکس سایز متوسط یا هر قالب دیگری بچینید. شیر ، شکر ، آرد و نشاسته را داخل قابلمه ای بریزید و با همزن دستی هم بزنید و روی اجاق در حالیکه مدام هم میزنید تا وقتی که غلیظ بشه بپزید.بعد اجاق راخاموش کرده و وانیل را اضافه کنید و هم بزنید اجازه بدین کنی ازداغی بیفته بعد قاشق قاشق کرم روروی بیسکوییت ها بریزید و کنار بذارید تا سرد بشه.
آب نارنگی+رنده پوست نارنگی و نشاسته و شکر را داخل قابلمه ای بریزید و با همزن دستی هم بزنید و روی اجاق با حرارت کم در حالیکه مدام هم میزنید تا وقتیکه غلیظ بشه بپزید و به صورت گرم روی کرم سفید بریزید و صاف کنید.بعد از اینکه ولرم شد داخل یخچال بذارید تا سفت بشه.بعد از اینکه کاملا سرد شد بادانه های اناروبرگ نعنا تزیین کنید.