02177355340 - 02177358665 info@t-dco.ir
تارت کیک پرتقالی کرمدار
تارت کیک پرتقالی کرمدار

تارت کیک پرتقالی کرمدار

موادتارت

آرد 1لیوان

تخم مرغ 2عدد

شکر نصف لیوان

ماست یا شیر: نصف لیوان(زیاد شل نباشه)من ماست زدم

روغن مایع یک سوم لیوان

آب پرتقال (تازه)۲ ق غ

رنده پوست پرتقال۱ ق م

بکینگ پودر ۱ ق م

وانیل ١/۴ ق چ

تهیه:

آرد و بکینگ پودررو باهم مخلوط و چند بار الک میکنیم،  تخم مرغ ها رو به همراه وانیل و شکر حدود ۵ دقیقه میزنیم تا کاملا کشدار بشه ، روغن و ماست هم اضافه کرده و یک دقیقه هم میزنیم، ‌آب پرتقال و پوست پرتقال هم اضافه کرده و هم میزنیم،  دقت کنید حتما قسمت نارنجی پرتقال رو رنده کنید در غیر این صورت کیک تلخ میشه ، آرد رو در دو مرحله کم کم به مواد اضافه کرده و با لیسک هم میزنیم،  قالب کف برجسته (تارت) روچرب و آردپاشی میکنیم و مواد رو داخل قالب ریخته و در فر از قبل گرم شده به مدت ۳۰دقیقه میذاریم با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد، تارت حتما بایدخنک بشه بعد از قالب در بیارید و با کرم پرتقالی داخل شو پرکنید

نکتە:

پیمانه لیوان دسته دار

قالب تارت ۲۶سانت

 

کرم پرتقالی:

مواد لازم:

آب پرتقال تازه نصف لیوان

تخم مرغ١ عدد

شکر١/۴ لیوان

نشاسته ذرت ۳ ق غ

کره ۳۰گرم

طرز تهیه:

در یک شیرجوش آب پرتقال روبریزید وروی حرارت ملایم به جوش بیارید، همزمان، در یک کاسه تخم مرغ و شکر رو با هم مخلوط، بعد نشاسته را به آن اضافه کنید. وقتی آب پرتقال به جوش آمد، یک سوم آب پرتقال را روی مخلوط تخم مرغی ریخته و سریع هم میزنیم، بعد از اینکه کامل مخلوط شد، مخلوط تخم مرغی را در شیرجوش روی مابقی آب پرتقال میریزیم و بعد از اینکه مجدد به جوش آمد، مجددا با همزن دستی، به هم زدن ادامه می‌دهیم، تا کرم به غلظت کافی شبیه فرنی برسه بعد از روی شعله برداشته و کره را به آن اضافه میکنیم و مجددا تا حل شدن کامل کره در کرم، به هم زدن ادامه میدیم. برای استفاده کرم پرتقالی در تارت باید سریع آن را روی تارت می ریزیم. اگه  کرم سردبشه سفت شده و روی تارت بخوبی صاف و یکدست نمیشه.

مزه اش عالیه😋