02177355340 - 02177358665 info@t-dco.ir
پای آناناس
پای آناناس

پای آناناس

این شیرینی بافت بسیار لطیفی داره فقط نکات رو رعایت کنیدحتی اگر تجربه شیرینی پزی نداشته باشید طبق دستور پیش برید امکان نداره نتیجه عالی نشه.

 شروع👇:

·      کره ۱۰۰ گرم

·      روغن مایع ۸۰ گرم

·      پودر قند ۲۰۰ گرم

·      وانیل ۱/۴ ق چ

·      آرد قنادی ۲۰۰ گرم

·      بکینگ پودر  ۱ ق چ

·      نشاسته ذرت یک ق س

·      پودر نارگیل ۴ ق غ

·      شیر  هم دمای محیط ۱/۴ پیمانه

·      آب کمپوت آناناس یک چهارم  پیمانه

·      کمپوت آناناس یک قوطی

 

🌸ابتدافر رو بادرجه ۱۸۰ روشن کنید.بعدچهار تا تخم مرغ و یک کره ۱۰۰ گرمی و شیر رو از یخچال خارج کنید هم دمای محیط بشن.آردو بکینگ پودر و نشاسته ذرت رو سه بار الک کنید و کنار بذارید .قالب های پای رو داخل سینی فر بچیند و کپسول مخصوص پای رو داخل قالب ها قرار بدید.حلقه های آناناس رو برش بدید بصورت نیم دایره.در ظرفی کره و پودر قند و روغن مایع رو با همزن خوب بزنید تاکرم رنگ و لطیف بشن وانیل رو اضافه کنید و هم بزنید تخم مرغ ها رو دانه دانه اضافه کنید و هر کدام رو۳۰ثانیه رو مخلوط کنید.مخلوط آرد رو طی سه مرحله اضافه کنید و بالیسک دورانی هم بزنید .پودر نارگیل و شیر و آب آناناس رو  کم کم اضافه کنید و با لیسک مخلوط کنید .مواد لطیف و یک دستی بدست میاد داخل قالب ها بریزید بهتره از ملاقه استفاده کنید تا همه یک اندازهدر بیاد در آخر هم یک برش آناناس روی  هر کدام از پای ها قرار بدید خیلی قالب ها رو پر نکنید. سر قالبها خالی باشن داخل فر قرار بدید با دمای ۱۸۰ درجه به مدت یک ساعت برای فر من این زمان پخت بود تا کامل طلایی شد بسته به نوع فر زمان بدید این مقدار به من ده عدد پای آناناس داد وزن هر کدوم  از پای ها حدودا ۱۰۰گرم بود در آخر هم با پودر پسته تزیین کردم .

نوش جانتون