پاناکوتابانارنگی
یک دسر بسیار خوشمزه ایتالیایی که می تونید برای تزئین اون از هر میوه ای استفاده کنید.
موادلازم:
شیر ۲ لیوان_شکر نصف لیوان_خامه صبحانه نصف پاکت صورتی_پودرژلاتین ۱و نیم ق غ_وانیل نصف ق چ
شروع👇
ابتدا پودر ژلاتینرا (با یک چهارم شیر )روی شیر سرد بپاشید و ۵ دقیقه صبر کنید. بعد ، ۱ دقیقه داخل مایکروفریا روی حرارت بخار کتری بگذارید تا ژلاتین کاملا حل بشع.خامه رو داخل یک ظرف کوچکیکه بهتره نچسب باشه می ریزیم و روی حرارت خیلی ملایم می ذاریم تا خامه گرم بشه. نکتهمهم اینه که خامه نباید جوش بیاد و باید فقط گرم بشه.سپس ۳/۴ پیمانه از شیر رو به خامهاضافه می کنیم و با همزن دستی با هم مخلوط شون می کنیم.حالا شکر رو اضافه می کنیم وخوب هم میزنیم تا دونه های شکر به خوبی داخل مخلوط خامه و شیر حل بشه .وقتی از کنارههای ظرف حباب های کوچکی شروع به ظاهر شدن کرد، وانیل رو اضافه کرده و با موادمون مخلوط می کنیم.حالا شعله رو خاموش و مایه ژلاتینی رو داخل مخلوط پاناکوتای گرم میریزیم همه مواد رو با هم خوب مخلوط می کنیم. و در ظرف مناسب میریزیم و به مدت ۳ الی ۴ ساعت داخل یخچال می ذاریم.من کف ظرف پیرکس مستطیلی را بانایلون پوشانده . برش های نارنگی چیده وپاناکوتا را روی آن ریخته بعد از ۴ ساعت برگردانده و برش های یکنفره زدم.
امتحان کنید عالیه😍