02177355340 - 02177358665 info@t-dco.ir
برشتوک دورنگ
برشتوک دورنگ

برشتوک دورنگ

برشتوک نخودچی یاحلوای خشک یکی از انواع شیرینی‌های سنتی ایرانی , دسری ساده و خوشمزه است که برای پذیرایی درمراسم روضه خیلی مناسبه.این شیرینی مزه‌ای شبیه نان نخودچی دارد با این تفاوت که نیاز به پخت در فر ندارد و باید در یخچال قرار داده شود.برشـتوک بر اساس نوع آردی که مصرف می‌شود بنام برشتوک گندم و برشتوک نخودچی خوانده می‌شود. برشتوک دو رنگ ترکیبیاز ایندو است.

مواد :

لایه اول:

·       آرد نخودچی……………200 گرم

·       پودر قند…………………80 گرم

·       روغن جامد……………..80 گرم

·       پودر هل………………… 1 قاشق چایخوری

لایه دوم:

·       آرد گندم………………..200 گرم

·       روغن جامد…………….100 گرم

·       پودر قند………………..100 گرم

·       پودر کاکائو……………..2 قاشق چایخوری

·       پودر هل………………..1 قاشق چایخوری

 

طرز تهیه:

آرد نخودچی را تفت میدهیم تا رنگ آن کمی تغییر کند.(آرد نخودچی نیازی به تفت دادن زیاد ندارد)

روغن را اضافه کرده و باز کمی تفت می دهیم.سپس از روی حرارت برداشته و پودر قند و پودر هل را اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم.کف یک ظرف مستطیل را کاغذ روغنی انداخته و مواد را درون آن پهن می کنیم.بعد  داخل یخچال قرار می دیم تا خودشو بگیره.لایه دوم را نیز به همین روش درست کرده و روی مواد لایه اول پهن می کنیم .

بعد از سرد شدن برشمی زنیم.

نوش جان

 نکات :

برشتوک رو اگه باکره درست کنید طعمش غالب میشه و ماندگاریش هم کم میشه. بنابراین بهتره که از روغن جامد استفاده کنید.

آرد نخودچی رو بهتره یکبار از الک رد کنید.