رولت خامه ای
دستور این رولت کاملاساده اس ودر عین سادگی فوق العاده خوشمزه ست امیدوارم که استفاده کنید و لذت ببرید .
🍹چی لازم داریم؟
· 1 لیوان آرد
· نصف لیوان مخلوط شیر و ماست
· 3/4 لیوان شکر
· 1/4 لیوان روغن مایع
· 3عدد تخم مرغ
· نصف ق چ وانیل
· نصف ق مرباخوری بکینگ پودر
· خامه قنادی فرم گرفته به اندازه نیاز
🍹روش تهیه :
ابتدافرروبادرجه۱۸۰ روشن کنید تاگرم بشه.زرده و سفیده تخم مرغ ها رو جدا کنید .سفیده رو با همزن برقی بزنید تا پف کنه ؛بطوریکه اگه ظرف روبرگردونید نریزه. زرده و وانیل و شکر رو هم بزنید تاکرم رنگ وکشداربشه. بعد به ترتیب روغن و مخلوط شیر و ماست روبه مخلوطزرده اضافه کنید و بادورکند همزن یکد قیقه مخلوط کنید. آرد و بکینگ پودر رو ۳ بارالک کنید ودرچند مرحله به مواد اضافه کنید و هم بزنید.حالا باید سفیده زده شده رابه مواداضافه کنید.در اینجا همزن رو کنار میزاریم و با لیسک کار میکنیم .سفیده رو تو سه مرحله به مواد اضافه میکنیم و به صورت دورانی ودریک جهت هم میزنیم که هوای مواد خارج نشه. توی سینی فر کاغذ روغنی پهن میکنیم وموادرولت روتوی می ریزیم وبصورت یکنواخت پهن می کنیم. سینی رو توی فر با دمای به مدت 15 تا 20 دقیقه قرار میدیم تا زیرنان رولت طلایی بشه. اگه دوست داشتید گریل روهم برای چند ثانیه روشن کنید که روش برشته بشه تا برای رول کردن مشکلی نداشته باشید بعد از آماده شدن نون اون رو با؛همون کاغذروغنی با یه پارچه نخی تمیز رول کنید تا خنک بشه. بعد از خنک شدن رول روباز کنید و به آرامی ابتدا لبه نان روبا کارد جدا کنید و بعد نان روروی همون پارچه برگردونید و از کاغذ روغنی جداکنید و خامه فرم گرفته بزنید ودوباره رول کنید و توی یخچال بذارین و با ترایفل و تکه های میوه یا هرچیزخوشمزه دیگه تزیین کنید. بهتره که قبل از برش رولت یک شب کاملتو یخچال بمونه تا خوب خودشو بگیره و خنک بشه .
نوش جان ❤