77142800 - 77142887 info@t-dco.ir
نان زنجبیلی
نان زنجبیلی

نان زنجبیلی

مواد لازم:

·       شیر گرم نصف لیوان (داغ نباشه)

·       خمیر مایه ۱ ق چ خ اندازه گیری

·       شکر ۱ ق س خ

·       ماست غلیظ نصف لیوان دمای محیط

·       روغن مایع ۴ ق س خ

·       کره ۲۵ گ دمای محیط

·       تخم مرغ ۱ ع دمای محیط

·       نمک ۱ ق چ خ

·       آرد نان ۳ لیوان که من آرد بربری استفاده کردم

·       پودر زنجبیل ۱ ق  غ(اگه تندتر دوست دارین ۲ ق بریزید)

رومال:

·       زرده تخم مرغ ۱ ع

·       روغن مایع ۱ ق غ خ

طرز تهیه:

شکر رو داخل شیرریخته مخلوط کنید خمیر مایه رو اضافه کرده کمی مخلوط کنید درش رو گذاشته ۵ تا ۱۰ دقیقه بذارین تا عمل بیاد. تخم مرغ رو کمی بزنید ماست رو اضافه و مخلوط کنید نمک ،پودر زنجبیل کره و روغن مایع رو اضافه کرده کمی مخلوط کنید بعد خمیر مایه آماده رو اضافه و مخلوط کنید آرد رو اضافه و مخلوط کنید تا خمیر جمع بشه بعد اگه با دست درست میکنید باید حدود۱۰ دقیقه خمیر رو ورز بدین. نکته مهم اینه که خمیر این نون خیلی نرم و لطیفه و ممکنه کمی چسبناک باشه پس آرد اضافه نکنید چون نون لطافتش رو از دست میده. خمیر رو یک ساعت در محیط گرم استراحت بدین تا دوبرابر بشه. اگه محیط سرده میتونید فر رو با دمای پائین کمی گرم کنید و خمیر رو داخلش استراحت بدین. خمیر آماده رو جمع کنید کمی سطح کار ودستهاتون رو آرد بزنید خمیر رو به ۷ قسمت و یا اندازه دلخواه تقسیم کرده چانه کنیدبا دست باز کنید و داخل سینی کاغذدار قرار بدین روی سینی رو پوشانده ۳۰ دقیقه استراحتبدین. فر گازی رو از بیست دقیقه قبل با دمای ۱۸۰ درجه روشن کنید تا گرم بشه. با یه کاتر گرد شیرینی و یا اگه نداشتین با یه وسیله گرد روی نونها رو طرح بندازید (با لبه پهن کاتر) بعد آروم رومال بزنید و در فر قرار بدین به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه تا طلایی بشن.

نوش جان