02177355340 - 02177358665 info@t-dco.ir
شیرینی پادرازی
شیرینی پادرازی

شیرینی پادرازی

·       آرد سفید ۱۳۰ گرم

·       آرد نخودچی دو آتشه۱۳۰ گرم

·       آرد برنج  مرغوب۱۱۰ گرم

·       روغن صاف قنادی ۲۲۰ گرم

·       عسل ۵۰ گرم

·       پودر قند ۵۰ گرم

·       زعفران آب شده غلیظ یک قاشق چایخوری

·       پودر هل یک قاشق غذاخوری

·       میتونید با پودر زنجبیل بصورت دلخواه جایگزین کنید

·       زرده تخم مرغ یک عدد

·       ماست یک قاشق غذاخوری سرخالی

·       نکته های مهم:

·       آردها حتما الک شوند همین طور پودر قند.

·       روغن رو از یخچال خارج کنید و وزن کنید تا نرم باشه به همزن فشار نیاره.

تهیه👇

روغن رو بزنید تانرم بشه و پودر قند و پودر هل رو اضافه کنید و خوب هم بزنید تا سبک بشه ۵ دقیقه کافیه،عسل و بیشتر زعفران رو اضافه کنید و خوب ورز بدید. آردها رو با هم مخلوط و الک کنیدو اضافه کنید و خوب ورز بدید اگر میتونید از چرخ گوشت رد کنیداین خمیر به ۲۴ ساعت استراحت نیاز داره داخل کیسه فریزر بگذارید بعد از استراحت نیم ساعت قبل از شروع کار از یخچال خارج کنید روی سطح کار  با وردنه صاف کنید و قالب بزنید  قالب این شیرینی بیضی هست بازمبه سلیقه خودتون میتونید تغییر بدین. کف سینی کاغذ روغنی بندازید و شیرینی ها رو داخل سینی بچینید زعفران ، ماست و زرده رامخلوط کنید با برس روی شیرینی ها خوب بکشید بعد با پشت چنگال خط بندازین و کنجد بپاشید و به مدت ۱۵ دقیقه در فر برقی با دمای ۱۶۰ یافرگازی ۱۸۰ قرار بدید مراقب شیرینی ها باشید و دائم چک کنید در آخر چند دقیقه گریل رو روشن کنید و بمونید جلوی فر تا شیرینیها به رنگ دلخواهتون برسه و از فر خارج کنید.یکنکته مهم برای وزن کردن عسل یا گلوکز ظرفتون رو چرب کنید تا کامل جدا بشه و از وزن شکم نشه وقتی میخوایین داخل مواد بریزین،مواد رو اگر دوست داشتین دوبرابر کنید اکثر دستورها یک کیلو شیرینی میدن. حتما فر ازقبل گرم باشه بعد زمان رو بدین نه اینکه فر رو همون موقع روشن کنید و زمان بدید. یک نکته مهم برای تمام شیرینی های خشک  زمان این شیرین ها بیشتر از ۱۵ دقیقه نیست ممکن وقتی از فر خارج میکنید ببینید نرم نرمه و بگید نپخته اینطوری نیست و تا دست بزنیدپودر میشه باید بذارید شیرینی خوب سرد بشه بهش دست نزنید و وقتی خنک شد میبینید که کامل پخته شدن پس این نکته رو حتما حتما رعایت کنید.