شکلات نارگیلی 😋
مواد لازم:👇
· پودر نارگیل ۱ و۳/۴ پیمانه
· شیر عسلی نصف قوطی ( میزان شیرعسلی مشخص نیست و حدودی است)
· شکلات تخته ای( شیری یا تلخ یا سفید) ۱۵۰- ۲۰۰ گرم
· روغن مایع ۲ ق غ
· وانیل ۱/۴ ق چ
طرز تهیه:👇
پودر نارگیل رو داخل ظرف مناسبی بریزید و وانیل رو بهش اضافه و مخلوط کنید بعد شیر عسلی رو به تدریج و کمکم به پودر نارگیل اضافه کنید؛ مقدار مصرف شیرعسلی کاملا مشخص نیست و باید تا جایی اضافه بشه که پودر نارگیل به حالت خمیری و لطیف دربیاد ( برای سهولت کار از دستکش یکبارمصرف استفاده کنید و پودر نارگیل و شیر عسلی رو به خوبی با هم مخلوط کنید تا به دستتون نچسبه)حالا مواد نارگیلی شکلات آمادست مقداری از اون رو بردارین و داخل دست به شکل دلخواه شکل بدین و این کار رو ادامه بدین تا تمام خمیر نارگیلی تموم بشه در این بخش حوصله به خرج بدین و سعی کنید توپک های نارگیلی هم اندازه و یک شکل باشن تا در نهایت زیباتر دیده بشن میتونید از کیسه فریزر هم کمک بگیرید و مابین کیسه به خمیر شکل بدینخمیرهای شکل گرفته رو توی ظرفی بچینید و داخل یخچال قرار بدین تا خمیر خودش رو بگیره وسفت بشه( حدودا یک الی دو ساعت کافیه)شکلات تخته ای رو خرد کنید و روی حرارت غیر مستقیم به روش بن ماری ذوب کنید و در حین آب شدن شکلات روغن مایع رو هم بهش اضافه کنید تاشکلات رقیق تر و روان تر بشه و حین کاور کردن، شکلات ها زود نبنده و شکل یکدستی داشته باشه.
وقتی شکلات کاملا آب شد خمیر های نارگیلی رو داخل شکلات فرو ببرین و به کمک چنگال حرکت بدین تا تمام سطح خمیر های نارگیلی آغشته به شکلات بشه و بعد روی توری قرار بدین تا شکلات اضافه بریزه و بعد شکلات ها رو روی کاغذ روغنی بذارین تا کاملا خشک بشن بنا به سلیقه میتونیدشکلات آب شده باقی مونده رو داخل قیف یکبار مصرف بریزین و سر قیف رو خیلی کوچیک برش بزنید و به صورت رفت و برگشتی روی شکلات ها بریزید تا زیباتر بشن به دلخواه میتونید روی شکلات ها ترافل هم بپاشین اجازه بدین شکلات کاملا خودش رو بگیره و بعد سرو کنید.