02177355340 - 02177358665 info@t-dco.ir
شیرینی چوروس
شیرینی چوروس

شیرینی چوروس

مواد لازم:

·      آرد: ۱ لیوان

·      آب: ۱ لیوان

·      تخم مرغ: ۳ عدد

·      شکر: ۱ قاشق غذاخوری

·      کره: ۸۰ گرم

·      وانیل: ۱/۴ قاشق چایخوری

·      مخلوط پودر شکر ودارچین برای تزئین: به مقدار لازم

طرز تهیه:

آرد را سه بار الکمی کنیم.روی شعله ملایم، کره، شکر و آب و با هم مخلوط می کنیم تا شکر حل و کره آب بشه،بعد از اولین جوش همه آرد را اضافه کرده و آنقدر هم می زنیم تا خمیر مثل حلوا وسط تابه جمع بشه.خمیر روداخل ظرف دیگه ریخته تا ولرم بشه، بعد تخم مرغ ها را یکی یکی  اضافه می کنیم و هم می زنیم و در انتها وانیل را اضافه کرده و مخلوط می کنیم تا خمیر کشدار بشه.خمیر را داخل قیف ماسوره دار ریخته وقالب می زنیم.خمیرهای قالب زده رو نیم ساعت داخل فریزر قرار می دهیم.چوروس ها رو داخل روغن داغ با شعله ملایم سرخ می کنیم.بعد روی دستمال کاغذی آشپزخانه میزاریم تا روغن اضافی آن گرفته شود.در انتها با پودرشکر و دارچین تزئین کرده و همراه با شکلات مایعسرو می کنیم.

نوش جان 😄😍

نکات:

چوروس همون بامیه خودمونه هست که باپودرقندشیرین میشه.می تونید به جای همزن برقی از همزن دستی یا قاشق استفاده کنید.موقع ریختن تخم مرغ ها و هم زدن خمیر به حالت تکه تکه هست که بعد از همزدن زیاد خمیر یکدست و کشدار می شود.موقع قالب زدن خمیر، کف ظرفی که خمیرهای قالب زدهرا قرار می دهید کمی چرب کنید یا کاغذ روغنی بذارین.می توانید خمیر ها رو مستقیم وبدون قرار دادن داخل فریزر در روغن داغ سرخ کنید.

نوش جانتون