77142800 - 77142887 info@t-dco.ir
روکرموز 🍌🍌🍌
روکرموز 🍌🍌🍌

روکرموز 🍌🍌🍌

موادلازم👇

·       پودر ژله موزی ۱بسته

·       اب سرد یک دوم پیمانه

·       پنیر ماسکارپونه(یا خامه ای)۱۵۰گرم

·       بیسکوئیت پتی بور ۱بسته

·       شکر دوسوم پیمانه

·       وانیل یک هشتم قاشق چایخوری

·       زرده تخم مرغ ۲عدد

·       شیر ۲پیمانه

·       آب جوش یک ونیم پیمانه

·       پودر ژلاتین ۳قاشق غذا خوری

·       خامه فرم گرفته ۲۰۰ گرم

·       نشاسته ذرت ۳قاشق غذا خوری

·       موز ۲ عدد

 

طرز تهیه:

پودر ژله در یک ونیم پیمانه آب جوش خوب حل کرده می ذاریم سرد بشه.پودر ژلاتین را روی آب سرد دستور می پاشیم و هم میزنیم. ژلاتین در آب سرد حالت ابری پیدا می کنه روی بخارآب بذارین وهم بزنید تا شفاف بشه. ژله را در قالب ریخته در یخچال بذارین تا نیم بند بشه(((( من اول نصف مایه ژله رو ریختم گذاشتم یخچال وقتی نیم بند شد یه موز رو حلقه حلقه کردم و چیدم روژله نیم بند شده و باقی ژله موزمو ریختم روش زرده ها شکر و وانیل را با همزن زده تاکشدار بشه.در انتها  نشاسته ذرت را اضافه کرده و هم بزنید.شیر را جوش آورده به زرده ها اضافه می کنیم.مواد را روی حرارت گذاشته و هم میزنیم تا غلیظ بشه واز روی حرارت برداشته  تاخنک بشه.خامه فرم گرفته یا خامه صبحانه را با پنیر با دور کند همزن میزنیم.کرم را به مخلوط فوق اضافه می کنیم.ژلاتین شفاف شده را به مواد کرم می افزاییم. بیسکوئیت و موزخرد شده را به کرم اضافه می کنیم. کرم را روی ژله بسته شده میریزیم و به مدت سه تا۴ساعت دریخچال میگذاریم.سپس از قالب خارج کرده و در ظرف دلخواه تزیین می کنیم.نکته:من درانتهای کار نصف پیمانه شکلات چیپسی هم همزمان با اضافه کردن بیسکوییت به موز و کرم اضافه کردم که خیلی خوشمزه شد از شکلات تخته ای خورد شده هم میشه استفاده کرد

نکته:بیسکوییت زیادنباید خرد بشه هر بیسکوییت چهار قسمت بشه کافیه.

نوش جان