🍊پوست پرتقال شکلاتی
یک شیرینی راحت و بی دردسربرای علاقمندان به طعم مرکبات
· 📝 مواد لازم :
· پوست پنج عدد پرتقال( پوست ضخیم)
· شکر دو پیمانه
· برای تهیه شربت...
· یک پیمانه آب... کمی شکر برای آغشته کردن روی پوست مرکبات..
· شکلات تخته ای خردشده ۱۰۰گرم
· ( میتونین از شکلات سفید وتلخ هم استفاده کنین )
طرزتهیه:👇
با یک کارد تیزپوست پرتقال را جدا کنید و لایه نازکی از قسمت سفید رنگ آنرا نیز جدا کنین ، پوست را به شکل نواری ببرید. نوارهای پوست پرتقال را توی قابلمه ریخته و آب رو تا جایی اضافه میکنیم که روی پوستها پوشیده بشه. قابلمه راروی شعله قرار بدین و پس از جوش آمدن مجددا آب اون رو عوض کنین و بذارین دوباره بجوشه. چند بار اینکار رو انجام بدین تاتلخی پوستها گرفته بشه . سپس آب آنرا خالی کرده وآب سرد باز کنین . حالا پوستها را آبکش کنین و کنار بذارین. دو پیمانه شکرو یک پیمانه آب را مخلوط کرده و میذاریم بجوشه وقوام بیاد . پوست پرتقالها را اضافه کرده و میگذاریم روی حرارت متوسط آهسته بجوشه تا اینکه مایع شربت به غلظت شربت دربیاد و پوستها نرم بشن. در انتها مخلوط پوستها و شربت را کنار میذاریم تاخنک بشه. زمانیکه پوستها خنک شدند توی صافی ریخته و اجازه می دیم تا خشک بشن، پس از خشک شده پوستها را داخل شکرفرو میکنیم و مجددا روی توری قرار میدهیم تا کاملا خشک بشن. پس از خشک شدن پوستها نوبت به آب کردن شکلات به روش بن ماری ( با بخارآب جوش ) است . نوک پوستهای شکر زده رو توی شکلات مایع بزنید و بعد بذارین خشک بشن.
🌸نکته :
در جای خشک و خنک نگهداری کنید.