02177355340 - 02177358665 info@t-dco.ir
باسلوق
باسلوق

یلدا.....

می آید تا خوبی‌هارابه یاد مـا بیاوردوگرنه ما می دانیم یک دقیقه بیشتر، به جایی نمی رسد.ولی همین یکدقیقه بهانه ایست که قدر یکدیگر رابیشتر بدانیم......

🍉❤🍁🍂

 

باسلوق

 یک پیشنهاد خوشمزه برای شب یلدا.....

🍁🍂🍊🍎🍏🍉🍂🍁

مواد لازم :

·       نشاسته گل نصف لیوان

·       شکر نصف لیوان

·       گلاب دو ق غ

·       آب 1لیوان

·       وانیل۱/۴ق چ در صورت تمایل

·       پودر ژلاتین یک ق غ

·       پودر نارگیل و مغزگردو به مقدار لازم

·       کره نصف ق غ

 

نشاسته را داخل آبحل کنید سپس شکر را به آن اضافه کنید.و روی حرارت ملایم قرار دهید و مرتب هم بزنید تا محلول نشاسته شفاف بشه. بعد حرارت را بسیار کم کنید و وانیل و گلاب و کره را اضافه کنید.پودر ژلاتین را از قبل داخل کمی آب سرد حل کنید و روی حرارت  بذارید تا جوش بیاد. درحین جوشیدن مرتب هم بزنید تا گلوله نشه  وبه مایه نشاسته ای اضافه کنیدو  خوب هم بزنید. بذارید روی حرارت ملایم بمونه تا کاملا سفت بشه.از روی گاز بردارید.حدود نیم ساعت استراحت بدین  تا از حرارت بیفته. داخل سینی پودر نارگیل بریزید.مایه باسلوق را با قاشق روی پودر نارگیل بذارید و با دست داخل پودر نارگیل بغلطونید تا گلوله بشه. یک چهارم مغز گردو را داخل آن فرو کرده من گردو تو خونه نداشتم از مغزبادام زمینی استفاده کردم ودر ظرف بچینید. وداخل یخچال بذارید تا سردبشه و خودشو بگیره.حدودا ۵-۶ساعت داخل یخچال بمونه کافیه.یا اینکه کف سینی کمی پودر نارگیل بریزید مایهرا روی آن ریخته و صاف کنید بعد از 4 تا 5 ساعت برش های مربع بزنید و در پودر نارگیل بغلطانید.