02177355340 - 02177358665 info@t-dco.ir
نان چایی قزوین
نان چایی قزوین

نان چایی قزوین

📝مواداولیه:

·       روغن جامد :100 گرم

·       پودر قند الک شده: 60 گرم

·       پودر هل: 1 قاشق چایخوری سرخالی

·       زرده تخم مرغ: 2 عدد

·       ماست :2 قاشق غذاخوری

·       بیکینگ پودر: یک قاشق چایخوری

·       آرد قنادی :250 گرم

·       زعفران و کنجد: به مقدار لازم

 

ازکجاشروع کنیم؟ابتداروغن جامد و پودر قند وهل رو با هم مخلوط کنید با همزن بزنید تا کرم رنگ بشه.دو زرده تخممرغ را با  بیکینگ پودر و یک قاشق ماست هم بهمواد بالا اضافه کرده وهم بزنید.  در انتها آرد الک شده اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر شما یکدست ولطیف بشه. یک ساعت و نیم استراحت بدین وبعد روی سطحی صاف خمیر رو بین دو کاغذ روغنی بگذارید با وردنه صاف کنید با قطر5 میلیمتر.فر رو روشن کنید با دمای 180 درجه بذارید تا گرم بشه . کاغذ رویی را از روی خمیر برداشته و قالب دلخواه بزنید.در یک کاسه یک قاشق دیگر ماست یک زرده تخم مرغ وزعفران دم کرده را با هم مخلوط کرده و با برس روی شیرینی ها بزنید و کنجد بپاشید. داخل سینی فر حتما کاغذ پهن کنید و  یکربع در فربذارین. پس از خنک شدن داخل یه ظرف خوشگل بچینید.

نوش جان