مربای قیسی 🍑
مواد اولیه:
· قیسی: ۵۰۰ گرم
· شکر: ۵۰۰ گرم
· آب: نصف لیوان
· گلاب:نصف لیوان
· آبلیمو: یک ق غ
· پودرهل :یک ق چ
· زعفران ساییده : نصف ق چ
· غنچه گل سرخ : کمی برای تزیین
روش تهیه:
قیسی ها را یک ساعت توی کمی آب خیس می کنیم بعد آبکش می کنیم.
شکر و آب وگلاب وزعفران را مخلوط می کنیم و می جوشانیم وقتی بجوش آمد شعله راملایم کرده وقیسی را به مخلوط آب و شکر اضافه می کنیم و می گذاریم آنقدربجوشه تاشربتش غلیظ بشه .(۲۰تا۳۰دقیقه) هل و آبلیمورا اضافه می کنیم و آرام بهم می زنیم که قیسی له نشه .۲ تا۳دقیقه بعد شعله راخاموش می کنیم واجازه می دیم خنک بشه بعد توی ظرف دردارمی ریزیم.
🍯یه مربای متفاوت