77142800 - 77142887 info@t-dco.ir
کنافه
کنافه

کنافه

 

·       شکر یک لیوان

·       آب نصف لیوان

·       چندتا دونه هل

·       زعفرون دم کرده به مقدار لازم

·       آب لیمو ترش یک ق چ

 

مواد رو با هم مخلوط کنید و بذارید روی حرارت شکر آب شه وقتی چند جوش زد خاموش کنید کنار بذارید خنک شه.

 

·       رشته کادایف تر ۵۰۰ گرم

·       کره آب شده ۲۵۰ گرم

·       پنیر موزارلا بی نمک به مقدار لازم

·       مغز پسته به مقدار لازم

·       زعفرون به مقدار لازم

 

رشته کادایف رو بادست کمی باز کنید زعفرون بریزید و مخلوط کنید تا رنگ بگیره کره رو اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

قالب رمکین یا مافینو یا هر قالب دیگه‌ای رو چرب کنید. نصف قالب از رشته بریزید و پرس کنید مرکز قالب،پنیر و پسته بریزید طوری که از کناره های قالب فاصله داشته باشه. دوباره رشته بریزید و پرس کنید. داخل فر گرم شده به مدت ۴۵ دقیقه با حرارت ۲۰۰ درجه بپزید .( درجه فرهامتفاوته، چک‌کنید که نسوزه)کناره ها که سرخ و طلایی شد ، کافیه.بلافاصله بعد از خارج کردن از فر ، روی کنافه شربت خنک بریزید