کنافه
· شکر یک لیوان
· آب نصف لیوان
· چندتا دونه هل
· زعفرون دم کرده به مقدار لازم
· آب لیمو ترش یک ق چ
مواد رو با هم مخلوط کنید و بذارید روی حرارت شکر آب شه وقتی چند جوش زد خاموش کنید کنار بذارید خنک شه.
· رشته کادایف تر ۵۰۰ گرم
· کره آب شده ۲۵۰ گرم
· پنیر موزارلا بی نمک به مقدار لازم
· مغز پسته به مقدار لازم
· زعفرون به مقدار لازم
رشته کادایف رو بادست کمی باز کنید زعفرون بریزید و مخلوط کنید تا رنگ بگیره کره رو اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
قالب رمکین یا مافینو یا هر قالب دیگهای رو چرب کنید. نصف قالب از رشته بریزید و پرس کنید مرکز قالب،پنیر و پسته بریزید طوری که از کناره های قالب فاصله داشته باشه. دوباره رشته بریزید و پرس کنید. داخل فر گرم شده به مدت ۴۵ دقیقه با حرارت ۲۰۰ درجه بپزید .( درجه فرهامتفاوته، چککنید که نسوزه)کناره ها که سرخ و طلایی شد ، کافیه.بلافاصله بعد از خارج کردن از فر ، روی کنافه شربت خنک بریزید