02177355340 - 02177358665 info@t-dco.ir
تارت شکلات انار
تارت شکلات انار

تارت شکلات انار

 

مواد لازم پایه:

·       بیسکوئیت پودر شده 2 پیمانه

·       کره آب شده  100 گرم

·       پودر کاکائو  1 قاشق غذاخوری

بیسکوئیتها رو توی مخلوط کن یا غذاساز ریخته و کاملا پودر میکنیم (جوری که 2 پیمانه پودر بیسکوئیت داشته باشیم)، کره آب شده و پودر کاکائو رو بهش اضافه کرده و میکس میکنیم تا مخلوط یک دست بشه. کف و دیواره قالب تارت رو با سلفون پوشونده و مواد رو کف قالب پهن میکنیم و با دست یا ته لیوان فشار میدیم تا صاف بشه و دیواره های قالب رو هم بپوشونه. قالب رو توی یخچال میذاریم و مواد میانی رو درست میکنیم.

مواد لازم میانی:

·       شیر نارگیل نصف پیمانه

·       آب انار  یک چهارم پیمانه

·       شکلات خرد شده  1 پیمانه

·       دانه انار  نصف تا1 پیمانه

طرز تهیه شیر نارگيل: نارگيل خرد شده و آب نارگیل یا آب رو به نسبت یک به سه توی مخلوط کن خوب میکس کرده و از  صافی رد کنین. 😊

دستور تهیه :

شکلات خردشده رو توی ظرفی ریخته و کنار میذاریم.  شیر و آب انار رو توی یه شیرجوش کوچیک روی حرارت میذاریم تا تقریبا به نقطه جوش برسه،  ترکیب شیر و آب انار رو روی شکلات ها ریخته و یک دقیقه صبر میکنیم. حالا مواد رو هم میزنیم تا شکلات آب بشه و ترکیب یک دست بشه.

مواد آماده شده رو روی پایه بیسکوئیتی ریخته و پهن میکنیم و با دانه های انار تزئین میکنیم. تارت رو حداقل 2 ساعت توی یخچال میذاریم تا خوب ببنده و آماده سرو بشه.