مسقطی انار
📝مواد لازم:
· آب انار : چهار لیوان
· شکر : یک لیوان
· نشاسته گل : یک لیوان
· وانیل : نوک چهارم قچ
· کره : پنجاه گرم
· دانه انار : یک لیوان
· خلال پسته ، بادام و انار دون شده : به مقدار لازم
· رنگ قرمزخوراکی :چندقطره (دلخواه)
📝روش تهیه:
در قابلمه ای دولیوان آب و نشاسته را مخلوط می کنیم. کمی استراحت میدیم تا نشاسته خیس بخوره و حل بشه سپس آب روی نشاسته راخالی کرده وآب انار را اضافه می کنیم وخوب بهم می زنیم و از صافی ردمی کنیم .درصورت تمایل برای خوش رنگ ترشدن مسقطی چندقطره رنگ خوراکی قرمز اضافه می کنیم و خوب بهم می زنیم.قابلمه را روی حرارت ملایم میگذاریم و مرتب هم می زنیم. کمی که به غلظت رسید شکر را اضافه می کنیم و مرتب هم می زنیم.سپس کره را اضافه کرده و همچنان هم میزنیم. مسقطی باید روی شعله کم و زمان طولانی پخته بشه تا نشاسته کاملا بپزه.من حدود دو ساعت پای گاز سرپا بودم. پس سالی یکبار درست کنین وگرنه واریس و دیسک کمر و گردن و انواع آرتروز منتظرتونه. :)😉😉
وقتی به غلظت کافی رسید، شعله را خاموش کنید.حالا دانه انارو خلال پسته و بادام و وانیل را اضافه کرده و مخلوط می کنیم.ظرف مورد نظر یا قالب سیلیکونی را چرب می کنیم و مواد مسقطی را داخلش می ریزیم.بعد از اینکه خنک شد، به یخچال منتقل می کنیم تا کامل کامل سفت بشه.پس ازحداقل پنچ یا شش ساعت مسقطی انار را برش می زنیم.
🌸نکته :
میزان شکر بستگیبه ترشی آب انار داره .
😋خیلی خوش مزه اس