كيك هندوانه
ويژه شب يلدا
اول کیک اسفنجی ۶ تخم مرغی تو قالب ۳۰*۳۰ درست کردم
بجای ژله بریلو میتونید از خامه رنگی استفاده کنید
کیک اسفنجى
· تخم مرغ سرد ۶ عدد
· ارد ۳۰۰گ (حدودا ۲ ل)
· شکر دانه ریز ۳۰۰گ حدودا ۱ونیم ل (میتونید شکرو با آسیاب خیلی کم آسیاب کنید)
· بیکینگ پودر نصف ق.چ
· نمک یه پنس
· وانیل نصف ق.چ
· آب جوش:نصف پیمانه
طرز تهیه
فر رو روی180درجه روشن،کف قالب رو کاغذ روغنی میندازیم فقط زاویه بین کف قالب و دیواره را تا ارتفاع یک سانت.باکره چرب می کنیم.آرد و نمک و بیکینگ پودر رو مخلوط والک کرده.تخم مرغ های سردمون روزرده و سفیده شو جدا (ظرفی ک سفیده رو توش میریزید کاملا تمیز و خشک باشه و هیچ زردهای قاطی سفیده تخم نشه وگرنه کیکمون خراب میشه،اگه زرده قاطی شد سعی کنید با قاشق جداش کنید).سفیده ها رو با همزن می زنیم(پرهای همزن کاملا تمیز و خشک باشه) با دور متوسط سفید که کمی فرم گرفت، نصف شکر دانه ریز ومیریزیم و بازم می زنیم تا فرم بگیره طوریکه از ظرف نریزه و میذاریم توی یخچال.
زرده ها و وانیل رو با بقیه شکر مخلوط و کمی با همزن می زنیم آب جوش رو سریع می ریزیم و هم می زنیم همزمان تا زرده پخته نشه. سرعت عمل داشته باشین! هم زدن زرده ها بعد از ریختن آب باید زیاد باشه تا جایی که کرم و کشدار بشه و از حالت روون در بیاد،همزن رو می ذاریم کنارو سفیده و ارد رو ب تناوب و آروم به زرده اضافه و دورانی هم می زنیم تا به خوردش بره فقط در حد مخلوط شدن ن بیشتر وگرنه پف تخم مرغها از بین میره. باید با لیسک مواد رو مخلوط کنیم یعنی هم نزنیم.بلکه از یک سمت به سمت دیگه تا کنیم سفیده و آرد رو به تناوب مخلوط کنیم
توی قالب می ریزیم درحالیکه دوسوم قالب خالی باشه.این کیک پفش عالیه پس درنظر بگیرین
قالب رو توی فر میزاریم و چیزی حدود 40 تا 50 دقیقه زمان می دیم بهش تا بپزه بعد چک کنید اگر پخته بود درشبیارید من تا گرمه دورش رو با ی چاقو جدا ودرش میارم ،بزارید خنک شه
بعد کیکو برش بزنید، بینو روی کیک رو کمی با شربت مرطوب کنید و خامه بزنید
بزارید یخچال کمی سفتشه،بعد مثل عکس ک گذاشتم روش ژله بریلو سبز و قرمز بزنید،
ژله بریلو رو با کمی ابجوش رقیق کردم بعد روی کیک ریختم،بریلو رو از لوازم قنادی گرفتم،رنگ متنوعی دارن
با چاقوی تیز برش بزنید
امادست،میتونید روشم شکلات چیپسی بزارید